Vanmorgen moesten we zoals gezegd al om half 9 in de Florida Shoppingmall zijn voor de videobewerkingsles van Romy bij de Apple store. We hebben door dit vroege tijdstip kennis gemaakt met de werkende mensen in Florida en gezien hoe druk het dan kan zijn.

Door deze drukte was Romy helaas een paar minuutjes te laat, maar gelukkig niet de laatste.

les bij de Applestore

Terwijl Romy aandachtig de les aan het volgen was zijn Sjon en ik bij Starbucks (die gelukkig wel open was, terwijl de hele mall nog in een doodse stilte verwikkeld was) een lekker bakkie koffie gaan halen en hebben boven plaatsgenomen in de luie stoelen. Terwijl we daar beide op onze Iphone zaten te internetten kwam de mall langzaam tot leven.

zitten bij Starbucks

Om 10 uur zijn we richting de Apple store gelopen en daarna hebben we aansluitend een rondje door de mall gedaan. Om kwart over 11 zijn we richting de Altamonte Mall gereden en bij aankomst daar eerst in de Foodcourt wat te eten gehaald. Sjon en Romy kozen voor de Cajun Chao maaltijden en ik heb een Philly Cheese steak sub van Charley’s genomen. Als drinken hadden we een heerlijke milkshake van Chick fil A. De Altamonte mall is groot en erg leuk om door heen te lopen.

Altamonte mall

Romy heeft hier eindelijk wat leuke kleren gevonden. Omdat het door de mall lopen iets meer tijd in beslag nam dan we van te voren ingepland hadden was het bijna 5 uur voordat we klaar waren in deze mall. Hierdoor vonden we dat we te kort tijd over hadden voor Mount Dora. Dit wordt dus doorgeschoven naar volgende week. Op de terugweg hebben we ook dik in de file gestaan richting huis. Ook hier weer kennis gemaakt met de Amerikaanse werkende bevolking. Thuis hebben gebruik gemaakt van een warme maaltijd. De verdere avond hebben we ingevuld met televisie kijken, in de hottub zitten en nog meer van die vermoeiende (grapje) dingen. Morgen gaan we Disney’s Epcot bezoeken en daar genieten van de Epcot® International Flower & Garden Festival.