Vanmorgen hebben we geen gebruik gemaakt van de hottub. Het water zag een beetje groen en dit hebben we ook gemeld bij de receptie van ons park. Ze zouden iemand sturen om het schoon te maken. ’s Morgens zijn we eerst naar JoAnn gereden om de spullen voor de taart decoreren cursus terug te brengen.

Omdat ze afgelopen zaterdag hadden afgezegd en hierdoor het aantal lessen erg beperkt werd leek het Romy beter om te cancelen en een andere keer deze lessen te gaan volgen. Ze deden niet moeilijk en we konden alles weer inleveren en kregen het volledige bedrag terug. Hierna zijn we naar de Walmart gereden en hebben daar voor tussen de middag een vers brood gehaald en deze hierna lekker thuis opgegeten.

onze straat onze wijk

Na de lunch zijn we eerst naar de oorspronkelijke Premium outlets gereden. Hier konden we niet veel van onze gading vinden. En daarbij volgend jaar is alles 10% goedkoper als we op dinsdags daar gaan winkelen…. (50+ korting voor Sjon ;-) ). Hierna zijn we naar de andere Premium outlets gereden. Hier hebben we wel wat gekocht. Sjon heeft 2 nieuwe polo’s gekocht.

Premium Outlets

Romy heeft wel wat dingen gepast en bekeken, maar is er nog niet helemaal over uit wat ze wil hebben. Om kwart over 6 hadden we het wel gezien en zijn we naar de auto teruggelopen. Onderweg terug naar huis besloten we om bij Chili’s wat te gaan eten. Gelukkig was het daar niet zo druk en konden we gelijk aan tafel. Na het eten zijn we terug gereden naar Coral Cay en hebben de rest van de avond rustig aan gedaan. Morgen gaat Romy eerst om half 9 een cursus doen bij de Apple store en hierna willen we naar de Altamonte Mall (over deze mall hebben we in een blog van een Floridaforummer gelezen en leek ons wel leuk) en afhankelijk van hoeveel tijd we hebben naar Mount Dora.