We waren vanmorgen net klaar met ontbijten toen om half 9 de telefoon ging. Het was JoAnn om door te geven dat haar taart decoreren les niet doorging en een week doorgeschoven was. Nu is het zo dat de les uit 4 dagen bestaat en ze er als vandaag door had gegaan 3 had kunnen volgen. Maar doordat ze er nu maar 2 kan volgen moeten we even kijken met wat voor oplossing ze komen.

Daar gaan we van de week maar even voor heen. Omdat Romy nu niet weg hoefde en de wedstrijd van het Nederlands honkbalteam op televisie werd uitgezonden zijn we de ochtend in huis gebleven.

honkbal op televisie

Ik ben in die tijd begonnen met een dubbele layout met scrappen. Heb wat nieuwe technieken geprobeerd en heb zo aardig mijn tijd kunnen volmaken. Romy heeft met vrienden uit Nederland zitten kletsen via de verschillende media. En Sjon was natuurlijk televisie aan het kijken. Toen de wedstrijd afgelopen was hebben we in huis geluncht en na de lunch zijn we naar Colonial Plaza gereden om daar een nieuwe hobbywinkel te bekijken. Deze winkel, de hobby lobby genaamd is groter dan JoAnn en Michaels, maar meer op tuin en huis gericht.

Colonial Plaze

Dus niet alleen de creatieve hobby’s zeg maar. Ze hebben we heel veel voor de scrapper, alleen qua prijs ligt het gelijk met JoAnn en die hebben we naast de deur. Inmiddels werd het tijd om naar Sherri te rijden, want daar hadden we rond 4 uur afgesproken. Precies om 4 uur reden we de straat binnen en zagen we Jace en Zayden (de 2 kleinzoons van Sherri) basketballen. Omdat Jace gister jarig was hadden we voor beide jongens een kleinigheidje meegenomen en ze waren hier helemaal blij mee. Omdat het wat kouder is in Florida dit weekend was de moeder van Sherri niet erg lekker en had afgezegd. Ook Samantha was grieperig en bleef lekker thuis. Lonnie hebben we nog wel even gedag kunnen zeggen, want die stond op het punt om naar een etentje te gaan bij zijn vriendin thuis. Sarah woont inmiddels in een andere staat met haar vriend en baby, wat jammer is want Romy had haar graag weer gezien. Terwijl Sherri het eten stond te bereiden hebben Romy en ik lekker met haar zitten kletsen en is Sjon buiten met de jongens gaan basketballen. Helaas was het te koud om in de tuin te zitten, maar de burgers kwamen vanaf de grill buiten en smaakten prima. Na het eten hebben we een soort triviant gespeeld alleen dan gebaseerd op Amerikaanse reclame en logo’s.

bij Sherri thuis

We wisten best veel en gaven goed partij aan Sherri, maar zij had duidelijk het voordeel van de Amerikaanse televisie. Na het spel was het inmiddels 10 uur en hebben we ons richting huis begeven. We hopen deze vakantie nog een keer af te spreken, ligt een beetje aan of onze agenda’s naast elkaar passen. Morgen gaan we naar Seaworld, hier hebben we afgesproken met Kim van het forum en haar collega. Zij zijn gister aangekomen in Orlando.