Vanmorgen konden we lekker rustig aan doen en dat hebben we ook gedaan. Om half 10 zaten we in de auto onderweg naar Michaels om wat terug te brengen. Gelukkig deden ze niet moeilijk en werden de uitgegeven dollars weer bijgeschreven op mijn creditkaart.

Hierna zijn we op pad gegaan naar de Florida Shoppingmall. Romy had van de week t-shirts gekocht bij de Abercrombie & Fitch, alleen deze vielen erg ruim dus moesten geruild worden naar een maatje kleiner. Intussen had ze een mail ontvangen met hier 10% korting op de totale aankoop. Dus met het ruilen van de t-shirts kregen we ook nog geld op de creditkaart teruggestort.

Mall

Daarna was de Applestore aan de beurt om de Ipod die Romy besteld had te halen. Ze heeft zich meteen opgegeven voor een cursus videobewerking voor de Mac. Deze cursussen worden gratis door Apple gegeven en begint voordat de winkel opengaat. Ze moet op donderdag 7 maart om half 9 al in de Florida Shoppingmall zijn. Onderweg terug naar huis zijn we gestopt bij de Walmart voor een vers brood voor tussen de middag.

Mickey bij Walmart

Na de lunch hebben we een paar uur thuis rustig aan gedaan. Rond een uur of half 4 zijn we richting JoAnn gereden en daar heb ik datgene wat ik ’s morgens bij Michaels had teruggebracht opnieuw gekocht. Alleen heb ik het nu met 40% korting bij een al goedkopere prijs gekocht. Ook had ik een coupon gekregen met 10% korting over het totale aankoopbedrag.

gek doen bij JoAnn

Na JoAnn zijn we naar Sweet Frog gelopen, dit is een yoghurtijs salon. Hier kun je verschillende smaken yoghurtijs tappen en daarna bekleden met een ruime keuze aan toppings. Het ijsje was erg lekker en het zag er goed verzorgd uit. Hier zullen we van de week zeker nog een keer naar toe gaan.

ijssalon

Toen we terugkwamen bij de auto lag er een goed gevulde portemonnee op de grond. Deze heb ik afgegeven bij JoAnn want het vermoeden bestond dat de eigenaar daar geweest was. Nu maar hopen dat ze hem terug krijgt. Omdat het nog te vroeg was voor het avondeten zijn we terug naar huis gereden. Hier heb ik voor morgen (als Romy haar taartbakcursus doet) wat foto’s bij Walmart laten afdrukken. Omdat ik me geregistreerd heb, kreeg ik een code waarmee ik 25 gratis foto’s kreeg. Deze heb ik meteen verzilverd en heb ik dus 28 foto’s af laten drukken voor nog geen dollar. Rond 6 uur zijn we naar de Outback gereden. Na ongeveer een kwartier gewacht te hebben, konden we aan tafel. We namen allemaal de Outback Special met een salade en patat. Het smaakte weer heerlijk allemaal. Romy heeft omdat ze geslaagd is samen met mijn een Margarita Trio genomen (normaal ben ik niet zo van het drinken, maar vond dit er wel erg interessant uitzien). Hierbij krijg je drie kleine glaasjes Margarita met verschillende smaken.

rita trio

De smaken zijn original lime, granaatappel en mango. Romy en ik waren het er snel over eens dat mango het lekkerste was en de original lime niet te drinken. Na het heerlijke eten zijn we via de Walmart, waar mijn foto's al klaar lagen, weer terug gegaan naar onze condo. Hier hebben we nog even wat gezeten en zijn hierna ons bedje op gaan zoeken. Morgen heeft Romy van half 10 tot half 12 cursus. Hierna gaan we thuis lunchen en wat tijd vullen. Om 4 uur hebben we bij Sherri afgesproken en gaan we daar eten en een gezellige avond hebben.