De hottub is er gisteravond niet meer van gekomen. We hadden er geen puf meer voor. Vanmorgen waren we weer op een redelijk normaal tijdstip wakker en hierdoor zaten we om half 9 in de auto richting de Golf van Mexico.

Ik wil al een aantal jaren een keer naar Whim So Doodle, een scrapwinkel in St Petersburg en al die jaren is het er niet van gekomen. Nu hoefden we pas om 1 uur in Tampa te zijn en konden we daarvoor mooi even daar langs. Het is een leuke winkel en ik heb er heel veel ideeën opgedaan, maar om te kopen is hij vele malen duurder dan Michaels, JoAnn of zelfs Piktails. Na een half uurtje had ik genoeg rond gelopen en ben ik naar Publix gelopen waar Romy op dat moment was. Haar cijfers konden bekend worden en bij de Publix heb je gratis internet. Helaas waren ze op dat moment nog niet bekend, maar ze heeft leuk staan kletsen op de taartenafdeling met de medewerkers daar. Onderweg naar het stadion waar de Yankees hun springtraining hebben kom je langs een Target en ook daar heb je gratis internet. Omdat we nog wat tijd hadden zijn we daar ook even gestopt. En ja hoor Romy haar cijfers zijn bekend en ze is met een hele mooie lijst (3x8, 2x9 en één 10) geslaagd. Ze heeft zo’n mooie lijst meer dan verdiend met al het harde werken wat ze hiervoor gedaan heeft. De rest van de dag hebben wij als 2 trotse ouders rondgelopen. Nu werd het tijd om door te rijden naar het stadion. We hadden een mooi plekje om te parkeren, vlakbij de ingang van het stadion.

het stadion

Toen we binnen waren hebben we eerst zoals het hoort bij een honkbalwedstrijd een hotdog gegeten. Hierna zijn we onze plaatsen gaan zoeken. We hebben plaatsen achter de thuishonk. Jammer is dat tijdens deze wedstrijd weinig bekende namen meededen en dit dus eigenlijk het B-team is. Op één homerun (waaruit de tegenstander scoorde) en een keer 3 honken bezet (ook voor de tegenstander) na was het een saaie wedstrijd die de Yankees verloren met 1-0.

Collage

Na de wedstrijd zijn we richting Orlando gereden en hebben onderweg op de 192 gegeten bij Sweet Tomatoes. Deze eetgelegenheid werd ons vorig jaar al door Arjan en Ina aangeraden, maar toen was het er niet van gekomen. Sweet Tomatoes is een all you can eat salade buffet, waar je ook een soepbuffet en desertbuffet hebt. Geen hamburgers, patat of ander vet eten. Hierna zijn we terug naar huis gegaan en hebben de rest van de avond rustig aan gedaan. Voor morgen staat er niets bijzonders op het programma, alleen even naar de Florida Shoppingmall om wat te halen en te ruilen. Michaels om wat terug te brengen en verder geen andere bijzondere dingen. We zien wel wat de dag ons brengt.