Vanmorgen was het in plaats van iets later als gisterochtend weer iets vroeger. Het aanpassen aan het ritme kost toch meer tijd dan we gewend zijn. Maar dit gaat vanzelf goed komen en anders scheelt het in Nederland weer straks ;-). Na het ontbijt en het rondje onder de douche wierpen we een blik naar buiten en zagen dat het erg bewolkt en donker was.

De voorspellingen voor vandaag waren ook niet super geweldig, dus om niet in de regen door Seaworld of Disney te lopen besloten we om vandaag een binnen activiteit te doen. In Festival Bay heb je Glow in the Dark minigolf en dat is een prima alternatief voor als het weer wat minder is. Maar eerst zijn we naar de AAA (lokale ANWB) gereden om jaarkaarten voor Seaworld te halen. Als je lid bent van de ANWB krijg je hier korting op. Niet veel, maar voor 3 jaarkaarten voldoende om onszelf daarna te trakteren op een bakkie Starbucks. Bij de AAA waren we zo klaar en moesten we voordat we naar Festival Bay gingen even terug langs de Target. Romy had daar een cd gekocht van Taylor Swift en bij het openmaken van de cd, bleek de disc gebroken te zijn. Met bon en cd werd deze zonder vragen omgeruild en hebben we onderweg naar Festival Bay naar Taylor Swift kunnen luisteren. We moeten een beetje de nummers leren kennen want op 12 mei gaan Romy en ik naar een concert van haar en het is dan wel leuk als we mee kunnen zingen. Bij Festival Bay aangekomen hebben we eerst de weinige winkels die hier nog geopend zijn langs gelopen (in 2009 waren het er een stuk of 10 en nu nog wel geteld 5). Wel zonde want het is een mooie lokatie en een leuk centrum.

gek doen lopen door Festival Bay
Het zou een goede aanvulling zijn op de Florida Shoppingmall en de Mall of Millenia. Om 11 ging de putting edge (minigolfbaan) open en zijn we hier naar toe gegaan. De minigolfbaan bestaat uit 18 holes en bij sommige holes zit er een extra moeilijkheidsgraad aan vast. Na 9 holes was het eigenlijk lunchtijd en hebben we gevraagd of we mochten lunchen om later de laatste 9 te doen.

collage2

Dit was geen probleem en zijn we naar Fuddruckers gegaan (niet dat er veel keus was in een leeg winkelcentrum). De burgers van Fuddruckers waren erg lekker, dus dat scheelde weer. Na het eten zijn we teruggelopen naar de minigolfbaan en hebben we de laatste 9 holes gelopen.

triogolf

Toen we weer buiten kwamen zagen we dat we een behoorlijke regenbui gemist hadden en daar waren we erg blij mee. We besloten om via de International Drive naar de 192 te rijden en via de 192 naar de 27 om daar bij de Walmart boodschappen te doen. Bij deze Walmart hebben we de afgelopen jaren als we in Highlands Reserve zaten onze boodschappen gedaan. En omdat we toch niets anders op de planning hadden was dit een leuke manier om wat van de omgeving te zien en de middag door te brengen. Omdat we tussen de middag best wel zwaar geluncht hadden, hebben we bij Walmart een vers brood gehaald en hebben we deze thuis gegeten. De rest van de avond hebben we een beetje aangerommeld, gegamed, televisie gekeken en rustig aangedaan. Morgen willen we in ieder geval wel naar Seaworld als is het maar voor een paar uurtjes (dat is het voordeel van een jaarkaart, je kan heen zo vaak je wil en het parkeren is nu gratis).