Het Florida ritme begint te komen, we werden vanmorgen pas om 5 uur wakker. Omdat we gisteravond geen puf meer hadden om het verslag te maken hebben we dat vanmorgen eerst maar even gedaan. Tijdens het maken van het verslag hebben we nog even ge face timed met Pieter en Petra zodat we weer volledig op de hoogte zijn van de temperaturen in Nederland (koud hè?).

Tijdens het maken van het verslag en het op orde brengen van alle overige administratie hebben we ook nog even ontbeten. Wederom met geroosterde bagels en alles wat daar bij hoort. Nu werd het tijd om ons gereed te maken om op pad te gaan en hebben we zelfs nog een was in de machine gedaan. Even voor de klok van 9 uur hebben we de deur van de condo achter ons dicht gedaan om een rondje Orlando te doen. We zijn begonnen bij de Nike factory outlet bij ons om de hoek om te kijken voor een paar nieuwe schoenen voor ons allemaal, helaas konden we niets van onze gading vinden, dus we stonden zo weer buiten. Volgende stop was JoAnn, een hobbywinkel die niet overgeslagen wordt. In tegenstelling tot de Nike store is Bianca bij JoAnn wel geslaagd. Bij JoAnn was alles op het gebied van scrappen met 50% korting te koop. Dit resulteerde in een volle kar met spullen.

boodschappen bij JoAnn

Onder aan de bon kwamen we erachter dat we meer korting hebben gekregen dan we moesten betalen. Ook heeft Romy zich opgegeven voor Wilton cake decorating class. De komende verjaardagen kunnen we dus gaan genieten van de lekkerste taarten door haar zelf gemaakt. Volgende stop was de Walmart, hier moesten we even kijken voor wat polo's maar die hebben we helaas nog niet kunnen vinden.

Bij Walmart

Wel hebben in de aanwezige Subway een lekker broodje genomen voor de lunch, want hier was het inmiddels tijd voor. Na dit lekkere broodje zijn we naar de overkant gereden naar de Lake Buena Vista outlet Center. We hebben hier diverse winkels bezocht, maar alleen bij de VF outlet wat broeken voor mij gekocht. Lake Buena Vista Outlet Center is niet meer wat het geweest is en zullen we niet zo vaak meer bezoeken.

stukje rijden

Aangekomen bij de auto stond de temperatuur bijna op 30 graden dus we zijn maar naar Downtown Disney gereden om een ijsje bij Ghirardelli te halen. Romy en Bianca hebben samen een Cable Car gedeeld terwijl ik een Very Berry Sunday besteld had. De ijsjes smaakten heerlijk en bij deze temperatuur helemaal.

Collage

Na al dit lekkers hebben we een rondje door Downtown Disney gelopen en ook hier de diverse winkels bezocht. Rond de klok van 4 uur begonnen de voetjes toch wel wat te protesteren van al dat gewandel, en hebben we ons er maar aan toe gegeven en zijn we naar de auto gegaan. Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij de Walmart bij ons om de hoek voor ons avondeten. Uiteindelijk waren we om 17:15 uur thuis. Nadat we de auto leeg gehaald hadden hebben we nog even op de bank tv zitten kijken. Om 18:00 zijn we gaan eten en aansluitend hebben we nog even gebruik gemaakt van onze lekkere hottub. Omdat Romy nu 21 is en legaal mag drinken volgens de Amerikaanse wetgeving, hebben we dit keer een lekker mixdrankje met Vodka erbij genomen.

in de hottub

Langzaam aan werd het donker in Kissimmee. Morgen gaan we of naar Sea World of naar Disney’s Epcot. Deze beslissing nemen we morgen afhankelijk van waar we het meeste zin in hebben.

de buit voor vandaag