Iets later als de dag ervoor, maar nog steeds erg vroeg wakker voor onze doen, gingen we er vanmorgen om 4 uur uit. Nadat we het verslag online hebben gezet, de administratie op orde gemaakt hadden en rustig wakker geworden waren, zijn we gaan ontbijten. Ook vandaag hadden we weer geroosterde bagels, cream cheese, jus d’orange en de Koninklijke De Ruyter op tafel staan.

Nadat we de ontbijtspullen en de bijhorende vaat hadden opgeruimd zijn we wederom in de hottub gekropen om te genieten van de warmte van Florida.

genieten in de hottub

Na het douchen en opruimen zijn we richting de communitypool gelopen en hebben daar het zwembad en de overige bewoner extra’s te bekijken. De filmzaal ziet er super uit, met heerlijke relaxstoelen en een redelijk groot scherm. Als we toevallig van de week tijd hebben gaan we eens informeren wat voor filmmogelijkheden er zijn.

Communityruimte

Nu werd het tijd om terug te lopen richting onze condo, want om half 11 hadden we afgesproken bij Arjan en Ina. Het was bij Arjan en Ina weer super gezellig en onder het genot van een kop koffie met vers gebakken appeltaart hebben we lekker bijgekletst. We hebben omdat we ook tijdens deze vakantie richting de Golf van Mexico willen om een dagje strand te doen stoeltjes, badhanddoeken, een koelbox en een parasol meegekregen. Op het moment dat we weer richting onze condo wilden rijden kwamen net Teo en Trudy even langs. Hierdoor konden we die ook gedag zeggen. Zij zijn donderdag in Florida aangekomen en blijven 4 weken. Onderweg naar de condo hebben we een snelle stop gemaakt bij Walmart voor een warm vers brood om in ons huis op te eten.

lunchen in de condo

Na het eten zijn we in de auto gestapt om naar een andere Walmart te rijden. Eentje waar wij nog niet eerder geweest waren in al die jaren. Na het bezoek aan deze Walmart zijn we naar de naastgelegen Dollarstore gelopen en eens bekeken wat ze hier nu zoal allemaal hebben.

Gek doen in de dollarstore

Omdat het nog te vroeg was om al een eetgelegenheid te zoeken zijn we naar de Toys R Us gereden bij de Florida mall en daarna naar de Walmart op de John Young Parkway. Hierna werd het inmiddels tijd om de Olive Garden op te gaan zoeken, want dat was unaniem besloten dat we daar wilden eten. Bij de Olive Garden bij The Loop aangekomen zagen we al dat de mensen buiten stonden te wachten en aangezien we nog steeds niet over onze jetlag heen zijn en de vermoeidheid toe begon te slaan, besloten we om daar niet bij te gaan wachten. De naast gelegen Chili’s was onze 2e keus, maar ook hier was de wachttijd 25-30 minuten. Naast Chili’s was een Macaroni & Grill en daar konden we gelukkig meteen aan tafel. We hadden nog niet eerder bij Macaroni & Grill gegeten en toevallig hadden we’s morgens bij Arjan en Ina gevraagd of dit goed eten was. Zij vonden van wel en daarom zijn we hier naar binnen gestapt. De keuze op het menu is als je geen visliefhebber bent wat minder, maar voldoende om een gerecht te kiezen.

Eten bij Macaroni en Grill

Romy en ik besloten om samen onze gerechten (een pasta en een pizza) te delen, zodat we 2 soorten konden proeven en Sjon had ook een pasta. Het eten was super lekker en de hoeveelheden niet zoals vaak bij Amerikaanse restaurants te veel. Macaroni & Grill is zeker een restaurant om te onthouden. Omdat het nog te vroeg was om naar de condo terug te gaan zijn we door gereden naar de Super Target om daar even rond te kijken en tijd te doden. Om kwart over 8 was de koek echt op en zijn we naar onze condo gereden. Hier hebben we nog wat gedronken en wat gekletst voordat we onze bedden op gingen zoeken. Morgen wordt wederom een dag waarin we rustig aan doen en voornamelijk uit shoppen zal bestaan.

onze auto