Vanmorgen waren we niet vroeg, maar héél vroeg wakker. We waren beide om 2:25 uur wakker en ondanks verwoede pogingen konden we allebei de slaap niet meer vatten. Om 3 uur zijn we er dan ook maar uit gegaan om het verslag online te zetten en de administratie op orde te brengen. Rond de klok van half 6 was Romy ook beneden en zijn we gaan ontbijten.

Een beetje vroeg, maar omdat onze biologische klok nog niet helemaal in Amerika is hadden we al behoorlijk honger. Het was een lekker Amerikaans ontbijt met jus d’orange, bagels, English muffins, cream cheese, hagelslag en gestampte muisjes. Na het ontbijt hebben we eerst lekker in de hottub gezeten. Hier was het tijdens ons vorige bezoek aan Coral Cay niet van gekomen en we wilden dit nu wel gebruiken. Na de hottub en een lekkere douche zijn we ons gaan aankleden. Hierna heeft Bianca ma Kooi door middel van FaceTime een rondleiding door het huis gegeven. Lekker vroeg, namelijk om half 9 hebben we onze condo verlaten om een shop rondje te doen. We zijn als eerste naar de Michaels op The Loop gegaan. Bianca had via de mail nog een paar leuke kortingcoupons via de mail ontvangen welke ze wilde verzilveren. Om 9 uur stapten we een bijna lege Micheals binnen. Bianca had de benodigde spullen na een half uur allemaal gevonden en kon er afgerekend gaan worden. Aangekomen bij de auto was het parkeerterrein, waar het normaal een chaos is en het vinden van een lege plek een ramp, nog helemaal leeg. Nadat we de gekochte spullen in de auto hadden neergelegd zijn we nog even doorgelopen naar de Bed, Bath and Beyond. We wilden daar even kijken naar een bath-rug (een mat voor op de vloer van de badkamer in de vorm van een handdoek). We hebben een leuke gevonden, maar nog niet gekocht, we willen nog even verder kijken bij andere winkels. Aangekomen bij de auto was het parkeerterrein nog steeds leeg. Na ons bezoek aan The Loop zijn we via de John Young Parkway naar Starbucks gereden. Hier hebben Bianca en ik een lekker Latte Machiatto en Romy een Frappuccino gehaald. Tezamen met een plakje lemon cake smaakte dat meer dan prima.

Schaduwen

Onze volgende stop zit aan de overkant van Starbucks en heet Piktails. Piktals is een scrapboekwinkel waar Bianca en Romy vorig jaar een workshop met de cricut hebben gevolgd. Bianca wou even gedag zeggen en nog wat spulletjes voor een speciaal project kopen. Ook deze spullen werden achterin de auto gelegd. Nu werd het tijd voor een bezoek aan de Florida shopping mall. Omdat het inmiddels tijd was om de innerlijke mens te verzorgen zijn we via wat winkels naar de food court gelopen waar onze keuze vandaag op de Five guys is gevallen. De bestelde burger en cajun fries smaakte net als de vorige keer uitstekend.

lol hebben in de foodcourt

burger

Na deze heerlijke maaltijd hebben wij een rondje door de mall gelopen en zijn we in diverse winkels geweest maar hebben we uiteindelijk niets gekocht.

horloges kijken

Om 3 uur waren we dusdanig vermoeid dat we besloten terug te rijden richting onze condo. Onderweg kwamen we tot de conclusie dat we te moe waren om uit eten te gaan en besloten we om vanavond brood te eten in onze condo. Hiervoor moesten we nog even naar de Walmart om nog wat aanvullende boodschappen te doen.

voorraadje aanleggen

Nadat we ook hier alle benodigdheden gekocht waren we rond de klok van 5 uur weer thuis. Zoals al gezegd hebben we ‘s avonds een boterham gegeten. De rest van de avond hebben we doorgebracht met tv kijken en nog een bezoekje aan de overheerlijke hottub. Morgenochtend gaan we eerst koffie drinken bij Arjan, Ina Teo en Trudy en voor de rest staat er nog helemaal niets op het programma.