Nadat we vanmorgen eerst een beetje hebben kunnen uitslapen stonden we om kwart voor 10 bij de Holiday Inn Express waar Sander verblijft.

Sander stond al op ons te wachten en nadat hij was ingestapt heb ik de heren naar het Gaylord Hotel gebracht. Romy en ik zijn via de I4 naar Piktails gereden waar we een scrapbookles hadden afgesproken. Gewapend met onze foto’s van Winter liepen we de winkel binnen. Als eerste zoek je de bladen voor de ondergrond en daarna zoek je er karton bij voor “matting”. Nu ga je je layout opbouwen en het is best leuk en intensief hoe je daar mee bezig bent.

lekker knutselen

zo ongeveer  eerste opzet layout

Rond half 1 zijn Romy en ik even naar Subway gelopen om daar een broodje te eten en wat te drinken te halen.

lekker broodje

Na het eten zijn we verder gegaan met onze werkstukken en je begon echt duidelijk te zien hoe het eindresultaat ging worden. Om 3 uur was het af en hebben we nog even door de winkel gelopen om wat spullen die we tijdens de beide lessen veel hebben gebruikt in te slaan.

bijna klaar  eindresultaat

Nadat we Debbie en haar moeder gedag hebben gezegd zijn we richting Michaels bij The Loop gereden om te kijken of ze daar een bepaalde cricut cartridge hebben. Helaas hadden ze die niet, dus moeten we nog naar andere scrapwinkels gaan de rest van onze tijd hier. Voordat we terug naar ons huis zijn gereden hebben we een stop gemaakt bij CVS om daar M&M’s met mint en cocossmaak te kopen. Dit hadden we beter niet kunnen doen, want die dingen zijn echt lekker… Thuis hebben we een beetje de boel op geruimd en om half 6 ben ik weer richting Gaylord gereden om de heren te halen. Onderweg heeft Sander in zijn hotel even snel een ander shirt aangetrokken en is toen meegereden naar ons huis. Hier hadden we namelijk om half 7 met Teo, Trudy, Arjan en Ina afgesproken. We gingen namelijk met z’n achten uit eten. Om half 7 waren ze en we besloten om met z’n allen bij Longhorn te gaan eten. Deze zit even verderop aan de 192. Romy en ik hadden allebei de filet en deze steak hoort nog malser en minder vetrijk te zijn dan de sirloin, maar toen we onze steak kregen bleek niets minder waar. Gelukkig riep Teo de bediende en werden onze steaks weer afgevoerd en kwam even later de manager excuses aanbieden.

uit eten1  uit eten2  uit eten3

We kregen hierna een heerlijk mals stukje vlees, wat je eigenlijk niet meer hoefde te kauwen zo zacht. Ook de smaak was beter dan het andere stuk. Na het eten hebben we bijna allemaal een share toetje genomen en om kwart voor 9 stonden we buiten. Nadat we gedag gezegd hebben, hebben we Sander naar zijn hotel gebracht en zijn wij terug naar huis gereden. Hier hebben we nog even gezeten en toen werd het tijd om de slaapkamer op te zoeken. Morgen gaan we naar Gatorland en daarna Sander afzetten bij het vliegveld en hebben we een dinerafspraak met Freddy en Sherri.