Zoals gezegd ging de wekker vanmorgen echt heel erg vroeg. Maar goed om 7 uur hadden Romy en ik Sander en Sjon bij het Gaylord hotel afgezet en zijn wij eerst terug gegaan naar ons huis om te ontbijten en nog even rustig aan te doen.

Rond een uur of 11 zijn we richting Target en Jo-Ann gereden en hebben hier even lekker rondgelopen. Romy haar batterij van haar telefoon was leeg en wilde in de auto niet laden. Dus bij Target een dockingstation gezocht en hier even een tijd op staan laden met een tijdschrift erbij.

telefoon opladen

Ik heb onderwijl de laatste cd van Martina gescoord. Nadat de telefoon weer genoeg sap had om een tijdje te overbruggen hebben we koffie bij Starbucks gehaald en zijn we naar Jo-Ann gereden. Hier hebben ze altijd hele leuke scrapspullen en daar kan ik zo een uur rondlopen. Dat heb ik nu dus ook bijna gedaan. Het was inmiddels half 1 en we besloten om bij Denny’s te gaan lunchen. Het eten was lekker, alleen de bediende had meer aandacht voor zijn Spaanse vrienden dan voor de klanten. Romy heeft zelfs om een refill moeten vragen. Je begrijpt dat de man geen fooi heeft gekregen. Na de lunch zijn we naar Walmart gereden en hebben daar op zijn Amerikaans een manicure en pedicure genomen. Je zit dan in een massagestoel en terwijl de stoel zijn werk doet wordt door een persoon je voeten onder handen genomen.

pedicure  leuk nagellakje

Hierna mag je plaats nemen achter een soort van bureautje voor je vingernagels. Terwijl Romy nog bezig was ben ik snel de Walmart ingerend voor wat boodschappen, want om 4 uur moesten we bij Piktails zijn voor onze cricutles. Deze zouden we eigenlijk morgen hebben, maar die heb ik kunnen verplaatsen naar vandaag. Om 2 minuten voor 4 stapten we de scrapbookwinkel binnen en kregen we uitleg over het apparaat wat ik al ruim een jaar thuis heb staan.

cricut les

Romy wist al hoe het apparaat werkte, maar op deze manier kregen we echt alles goed uitgelegd. We hebben allebei een hello Kitty plaatje gemaakt en onze naam.

cricut les2

eindresultaat  eindresultaat2

We vonden het zo leuk dat we voor donderdagmorgen een les in een scraplayout gaan doen. Sjon en Sander zijn dan toch nog naar de conferentie/beurs. We waren net de cricutles aan het afronden toen ik van Sjon bericht kreeg dat ze het zat waren en opgehaald wilden worden. Een kwartier later zaten ze weer bij ons in de auto. Omdat Sander trek had in pizza, zijn we naar Pizzahut gereden op de 192, vlak bij ons huis. Hier stond één meisje in de bediening en het was behoorlijk druk, maar goed de bestelling was helemaal in orde en ze had zelfs nog oog voor de refills. Alleen het duurde allemaal wat langer.

pasta  pizza voor 3 personen

Na het eten, het was inmiddels ruim na 8 uur, hebben we Sander weer afgezet bij zijn hotel en zijn wij naar huis gereden. Omdat de heren morgen om half 9 weer terug moeten zijn in het Gaylord hotel en het vanmorgen erg vroeg was zijn werd het tijd om naar bed te gaan. Morgen gaan Romy en ik naar Clearwater aan de Golf van Mexico om daar iets leuks te gaan doen.

 

Foto's van de Summit, gemaakt door Sjon:

Summit  Summit2  Summit3