Vanmorgen waren we nog weer later wakker, maar het was ook wel een hele lange dag gister.

Eerst hebben we ons verhaal online gezet en dat had best wel wat voeten in aarde, want het filmpje wilde niet zo graag uploaden. Maar goed om half 12 zaten we in de auto en zijn we naar The Loop gereden. Onze eerste stop bij The Loop was Books a million.

Books a million  zoeken naar een boek

Ik wilde graag voor de zomervakantie The Milepost kopen en dat was de reden van ons bezoekje hier. Helaas hadden zij hem niet. Romy vond wel wat manga dus we gingen niet met lege handen de winkel uit. Hierna zijn we door gereden naar Best Buy en hebben hier een TomTom gekocht voor Trudie en Richard. Deze gaan zij gebruiken in hun vakantie naar Florida begin maart. Aan de overkant van Best Buy zat een Perkins en omdat onze innerlijke mens ook verzorging nodig had, besloten we om daar wat eten te scoren. Het was er erg druk en na ongeveer 10 minuten wachten werden we naar een tafel gebracht. Onze bediende was erg humeurig en dat heeft ze ook in haar fooi gemerkt. Na de lunch zijn we bij Old Navy naar binnen gelopen en natuurlijk ook wat gekocht. Omdat Romy en ik woensdag een scrapbooklesje gaan volgen bij een scrapbookwinkel hier in de buurt wilde ik daar even naar toe om gedag te zeggen en even te kijken naar de scrapspullen. Ik had het hier vluchtig in november al gezien, maar nu hadden we even de tijd om goed te kijken. Sander werd nog niet verwacht en iets anders konden we toch niet meer doen. Nadat we hier wat leuke scrapspullen hadden gekocht zijn we naar de naast liggende Hallmark gelopen en hebben hier gevraagd of ze het Snoopybandje toevallig nog hadden. De mevrouw achter de kassa herkende ons en helaas nee, het was helemaal uitverkocht. Omdat we nog ongeveer een half uur hadden voordat we naar het vliegveld moesten, besloten we om bij de Starbucks aan de overkant te gaan zitten en een lekker bakkie koffie te halen. Tevens hebben we hier gratis internet, waardoor we dus de vlucht van Sander in de gaten konden houden. Na ongeveer een half uur zijn we richting het vliegveld gereden en ben ik uitgestapt om Sander bij bagageclaim op te vangen. Het duurde nog even voordat hij de roltrap af kwam en het bleek dat zijn vlucht niet meteen kon landen. Ze hebben een rondje of 2 boven het vliegveld moeten maken. Dat kwam omdat ze veel te vroeg waren. Ook hebben ze op een beschikbare gate moeten wachten toen ze eenmaal aan de grond stonden. Ook het wachten op de koffer duurde langer dan wij gewend zijn. Maar goed met koffer en Sander zijn we richting zijn hotel gereden, maar voorafgaand hieraan hebben we bij Outback Steakhouse gegeten.

blooming onion  genieten van de blooming onion

Als voorafje hadden we de blooming onion genomen en als hoofdgerecht hadden we allemaal de 6oz Outback Special met salade en nog een sidedish. Na het eten zijn we nog even gestopt bij Barnes & Nobles (ook een hele grote boekenwinkel) en hier hadden ze gelukkig wel The Milepost. Omdat we het voor Sander niet al te laat wilden maken, zijn we via de Walmart naar zijn hotel gereden en hebben hem hier afgezet. Wij zijn hierna rechtstreeks naar onze townhome gereden. Morgen gaan we in ieder geval naar het Blue Springs State Park en shoppen bij de Premium Outlet Center en verder zien we wel waar onze Ford Escape ons heen brengt.