17 januari kreeg Sjon te horen dat zijn tripje voor zijn werk naar Florida door zou gaan. Nu moesten we snel van alles regelen.

Gelukkig had ik al contact gehad met Harry van American Vacations en waren onze tickets snel geboekt. We vertrekken op 10 februari en komen op 20 februari weer terug. We vliegen zo als we meestal doen met United Airlines en omdat onze premium status nog niet afgelopen is, profiteren we hier ook nog van. Nu moesten we nog beslissen of we in een hotel gingen zitten deze periode of toch een villa/townhome. Nu zag ik op Facebook bij Pieter en Petra van het Floridaforum dat zij in de week voor ons in een townhome zitten van Arjen en Ina (ook van het forum). Na het zien van de foto's van dit huis besloot ik contact op te nemen met Ina om te vragen of deze in onze periode nog beschikbaar was.

Lokatie townhome

alles

Dit bleek het geval te zijn en de boeking was snel een feit. Nu moesten we alleen nog een rentalcar regelen, maar via USAreisen.de, was ook dit snel geregeld. We hebben een Ford Escape or similar geboekt voor deze 9 dagen.

huurauto

Het laatste wat we geregeld hebben is het bezoeken van een concert op zaterdag de 11e. We gaan namelijk naar een concert van Martina McBride en George Strait in Orlando.

Het aftellen is al begonnen en de koffers staan al beneden. Met nog minder dan 2 weken voor vertrek hebben we best nog een hoop te doen.