Vanmorgen waren we zoals gezegd heel vroeg ons bed uit vanwege Black Friday.

Dit feest zou om 5 uur beginnen in de Florida Shoppingmall. 5 uur vonden we iets te vroeg, dus wij zorgden dat we er om 6 uur waren. We hadden echt verwacht dat we over de hoofden heen konden lopen, maar niets bleek minder waar. Er waren wel veel mensen, maar de gekte bleef toch uit. Als eerste zijn we naar de Apple store gelopen om te kijken of de Iphone 4S al simlockvrij beschikbaar was. Dit was nog niet het geval en dat scheelde een hele lange rij, want bij de Apple store stond als enige winkel een enorme rij. Hierna zijn we naar Abercrombie & Fitch gelopen om daar een bestelling voor Romy te halen. Helaas hadden ze hier geen black Friday kortingen en bleek het zelfs duurder als online te zijn. Hier kwamen we dus op het parkeerterrein achter. Omdat ik het verschil erg veel vond, besloot ik om het terug te brengen. Alleen dit had heel wat voeten in aarde, want eerst werd beweerd dat de kassa het niet deed, vervolgens kon ik het naar een andere winkel brengen een aantal mijlen verderop. Toen ik dus zei dat ik een vliegtuig te halen had en dat ik de manager wilde spreken kon het ineens allemaal wel. Hierna zijn we richting het vliegveld gereden en hebben na de officiële formaliteiten achter de douane rustig gezeten en onze lunch gebruikt. Ook moesten we nog wat verplaatsingen doen, want Sjon hadden ze een upgrade gegeven en mijn vader en mij niet bij mijn moeder geplaatst.

Kaartjes regelen bij Continental

Uiteindelijk heeft een behulpzame medewerkster van Continental ons weer bij elkaar gezet. Hierdoor hebben we een andere passagier blij gemaakt, want die kreeg nu de upgrade van Sjon.

Toestel aan de gate  New York vanuit de lucht  landkaart

Beide vluchten verliepen voorspoedig en op de vlucht van Washington naar Amsterdam hadden Sjon en ik zelfs 3 stoelen voor ons tweetjes. We hebben ook vanaf het eten tot aan het ontbijt geslapen. Mijn vader en moeder hadden het nog mooier bleek bij de landing. Zij hadden ieder 3 stoelen en konden dus languit liggen de hele vlucht. De  koffers hadden we snel en ook door de douane ging zonder problemen. Buiten stond Romy al op ons te wachten en konden we naar huis. Het was een heerlijke vakantie en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Het weer was super en vooral de stranden aan de Golf van Mexico geweldig.