Vanmorgen hebben we vast een deel ingepakt, want het is altijd handig om te weten hoeveel kofferruimte je nog hebt voordat je gaat shoppen.

verwaarloosd

Gelukkig hadden we nog wel wat ruimte dus na de lunch (pizza die over was van gisteravond) zijn we op pad gegaan naar de Premium Outlets aan de International Drive. We hadden mazzel want we hadden snel een parkeerplaats gevonden waar iemand weg ging.

Premium outlet

Het was namelijk belachelijk druk voor een doordeweekse woensdag. We hebben diverse winkels een donatie gegeven in ruil voor kleding en andere zaken. Zo vond Sjon eindelijk een nieuwe zonnebril.

Premium outlet2  Premium outlet3

Hier is hij al een aantal vakanties naar op zoek. Tussendoor hebben we bij Starbucks gestopt voor onze dagelijkse bakkie koffie.

bakkie starbucks

Rond half 5 hadden we alle winkels gezien en werd het tijd om richting de auto te lopen.

kerstsfeer in Premium outlet

Eigenlijk wilden we nog naar de andere Premium Outlets vlakbij de Lake Buena Vista, maar die hebben we vooruit geschoven. We zijn nu door gereden naar Posner Park en hebben daar stops gemaakt bij Petsmart, Best Buy, JC Penney en Michaels. Het was inmiddels bijna 7 uur en tijd voor het avondeten. We wilden bij Chili’s eten en vlakbij deze Chili’s zit een Lowe’s (soort gamma, maar dan groter) en daar moesten we ook even kijken voor batterijen. Het eten bij Chili’s was weer erg lekker en hebben we zelfs een desert genomen. Na het eten zijn we naar de Walmart gereden en hebben daar diepvriesmaaltijden voor morgen meegenomen. Morgen is het namelijk Thanksgivingday en zijn veel winkels en restaurants gesloten. Walmart niet, maar dan hoeven we daar niet speciaal naar toe. Morgen wilden we naar de Florida Shoppingmall, maar die is gesloten. Gelukkig zijn de Premium Outlets wel open, dus kunnen we naar degene die we vandaag hebben overgeslagen. Verder gaan we ook naar ICE, een ijssculpturen happening. En verder inpakken en ons voorbereiden op de reis van vrijdag.