Vanmorgen waren we niet zo heel vroeg op pad, namelijk half 11. Als eerste zijn we naar Halmark gereden en daar heb ik de Disney Showcase figuurtjes gekocht.

Hier was ik op geattendeerd door het lezen van een blog van andere Floridafanaten.

Disney showcase

Toevallig zat er in het rijtje waar deze Halmark zit ook een supergeweldig scrapwinkeltje. Ik heb niets gekocht maar wel ideeën opgedaan. En de volgende keer dat we in Orlando zijn ga ik daar zeker weer een bezoekje brengen. Hierna hebben we aan de overkant bij Starbucks een bakkie koffie gehaald (hoezo begint een verslaving te worden). Na deze heerlijke caramel brulee latte zijn we naar de VF Outlet gereden en hebben we spijkerbroeken gekocht voor Sjon, mijn vader en moeder. Omdat we morgen uitgebreid willen shoppen hebben we het hierbij gelaten en zijn naar Downtown Disney gereden. Eerst zijn we naar de guest relations gelopen om te vragen hoeveel dagen we nog op onze tickets hadden staan. Wij dachten dat we zeker nog 1 dag erop hadden staan. We hadden een voordeeltje want er stonden nog 5 dagen Disneypret op de kaarten staan. Omdat het inmiddels al half 3 was en we nog niet geluncht hadden hebben we gekeken waar we konden lunchen. Dit is de Earl of Sandwich geworden. We wisten totaal niet wat we verwachten moesten maar dat het lekker was konden we zien aan de drukte. De broodjes waren super lekker en we hebben een nieuwe favoriet aan onze lijstje toegevoegd.

Earl of Sandwich  kerstwinkeltje

We gaan Downtown Disney niet verlaten zonder even in het kerstwinkeltje gebracht te hebben. En ook hier hebben we weer wat kerstballen aangeschaft. Na een single scoop van Ghirardelli zijn we naar Disney Hollywood Studio’s gereden. Rond 4 uur waren we hier en konden onze auto parkeren op Film 32. Het duurde even voordat het trammetje er aan kwam. Het was even spannend bij de ingang omdat de vingerafdrukken van Romy en Richard op de andere kaarten stonden en daar nu mijn ouders mee naar binnen gingen. Gelukkig leverde dit geen problemen op en konden we door het park slenteren. Het was giga druk in het park en veel is er niet te doen. De rij bij Toy Story was heel lang en de fastpassen waren allemaal al vergeven. We zijn toch maar in de rij gaan staan. Na 1 uur en 40 minuten waren we aan de beurt voor deze 3D attractie. We hadden hierdoor behoorlijk wat tijd gedood en konden hierna meteen doorlopen naar Fantasmic. Deze laser show zou om half 7 beginnen en om kwart voor 6 zat het al behoorlijk vol. Gelukkig was het lekker weer en was het wachten niet zo heel vervelend.

De lasershow was geweldig en met de grote stroom liepen we na afloop richting de dansende lichtjes van Osbourne. Net als voorgaande jaren was dit weer supergeweldig. Ook mijn ouders vonden het helemaal fantastisch.

dansende lichtjes3

dansende lichtjes  dansende lichtjes2

Na hier een behoorlijk tijd te hebben doorgebracht zijn we richting de uitgang gelopen en hebben onderweg naar huis bij de Pizzahut 2 pizza’s gehaald om thuis op te eten. Het was een lange maar zeer geslaagde dag. Morgen gaan we naar de premium outlets en andere shoppinggelegenheden. Het wordt dus een dag vol shoppen.