Zoals gezegd hebben we vanmorgen eerst uitgeslapen en hebben we ons na de lunch gereed gemaakt om naar het Blue Springs State Park te gaan.

Echter bij de auto aangekomen, blijkt dat er een spijker in één van de achterbanden zit.

de omgeving

Snel hebben we de plannen omgegooid en zijn we naar Alamo bij Disney gereden. Want we konden geen reserveband vinden in de auto. We wisten niet hoelang het zou duren bij Alamo dus leek het ons handiger om het Blue Springs State Park op een andere dag te doen en vandaag aansluitend aan Alamo naar de Florida Shopping Mall te gaan. Bij Alamo aangekomen werd er niet moeilijk gedaan, maar kregen we gewoon een andere auto mee. We hadden eerst een zilveren Chrysler Town & Country. Nu hebben we een rode.

onze oude auto

Voordeel is dat we weer een hele volle tank hebben, gratis en voor niets. De lekke band was dus snel verholpen en nu weten we ook waar de reserveband zit, want dat hebben we meteen gevraagd. Hierna zijn we op weg gegaan naar de Mall. Het was ontzettend druk in de Mall, zo druk heb ik het er nog nooit gezien. We hebben als eerste een bakkie koffie gehaald bij Starbucks, want zij hebben op dit moment een actie 2 halen, 1 betalen en daar houden wij wel van. Lopend met de koffie zijn we de rest van de Mall doorgelopen en hebben onder andere een stop gemaakt bij Build a Bear en Old Navy.

build a bunny

Bij Old Navy hadden we beter niet naar binnen kunnen gaan, want dan hadden we ons veel geld bespaart. Omdat het zo ontzettend druk was in de Mall vonden we het nu wel weer genoeg geweest en bedachten dat we van de week nog wel een keer terug gaan als het (hopelijk) wat rustiger is. Het was inmiddels ook al kwart over 5. Onderweg terug naar ons huis zijn we gestopt bij Longhorn en hier hebben we heerlijk gegeten. Na het eten zijn we even doorgereden naar de Walmart en hebben daar de kerstafdeling bekeken en ook bij de overige afdelingen hebben we gekeken. Na de Walmart zijn we terug gereden naar de 3022 White Orchid Road en hebben daar nog even gezeten. Morgen zouden we eigenlijk naar de Florida Shoppingmall, maar omdat we dat vandaag al gedaan hebben, gaan we nu morgen maar naar het Blue Springs State Park.