Omdat we niet te vroeg in onze rijtjeshuis aan de 3022 White Orchid Road mochten zijn hoefden we niet zo heel erg vroeg te vertrekken.

We konden rustig ontbijten en rustig inpakken. Om half 11 waren we uitgecheckt en zaten we in de auto richting Kissimmee. We hebben gekozen voor een toeristische route via de 17 en de 27. Onderweg hebben we bij een soort van park gestopt om gebruik mee te lunchen. Het was 25 graden, maar doordat we al de hele week dik 30 hadden gehad, voelde het nu koud aan. Hoe gek kan het zijn. Voordat we naar het huisje hebben we bij Walmart boodschappen voor de laatste week gehaald. Om in het huisje te komen moesten we door een beveiligde hek. Het terrein waar onze huis staat is vrij nieuw en ziet er netjes uit.

huis aan de buitenkant

Ons huis hadden we zo gevonden en nadat we het alarm hadden uitgezet konden we het huis bekijken. We hebben 4 slaapkamers, 3 badkamers, een keuken, een prima zitkamer en internet.

villa  villa2  villa3

slaapkamer1  slaapkamer2

Prima om dus een week in door te brengen. Nadat we alle koffers naar binnen hadden gebracht hebben we een bakkie cappuccino gemaakt. Toen we deze op hadden werd het tijd om naar Disney te rijden voor de Mickey’s Very Mery Christmas Party. Om kwart over 5 liepen we de gate van Disney binnen en kregen we onze polsbandje om. We zijn als eerste naar Pecos Bill gelopen om daar Mexicaans te eten. Na het eten hebben we eerst zo veel mogelijk attracties gedaan. Namelijk Big Thunder Mountain, Haunted Mansion, Peter Pan’s flight, Sneeuwwitje, Buzz Lightyear, Monsters & Co. Tussen deze attracties door hebben we een kennis van ons (Donovan) die bij Disney werkte gedag gezegd. Nu werd het tijd om ons te verzamelen op het grote plein voor het kasteel. We hadden een mooi plekje en konden het vuurwerk en de lichtjes van het kasteel goed zien.

kasteel

kasteel2  kasteel3  kasteel4

kasteel5

Na dit spektakel zijn we richting de Pirates of the Caribean gelopen om ook deze attractie nog te doen. Na de piraten zijn we richting de uitgang gelopen om daar aan het begin van Mainstreet een strategisch plekje te bezetten voor de parade van half 11.

kerstsfeer in Disney

parade  parade2

parade3

Na de parade zijn op ons gemak even door de winkels gelopen. Helaas konden we niet iets leuks vinden en hebben we ons na de uitgang begeven. Onze auto stond op Hook 80 en deze hadden we zo gevonden. Binnen 10 minuten waren we weer in onze tijdelijke huis. Het was inmiddels half 1. Morgen gaan we eerst rustig aan doen en daarna gaan we naar het Blue Springs State Park.