Omdat we vanmorgen pas om 10 uur bij de Outletcenter konden zijn, hoefden we ons niet te haasten en hebben we ook rustig aan gedaan.

Om kwart over 10 reden we bij Miromar het parkeerterrein op.

Miromar Outletcenter

De eerste winkel die we binnen gingen was een Osh Kosh. Hier hebben ze hele leuke kinderkleding en omdat mijn zus gevraagd had of we voor Charlotte wilden kijken zijn we hier naar binnen gegaan. Na deze winkel zijn we bij een Journeys naar binnen gegaan en heeft mijn moeder zichzelf verwend met een paar Ugg’s. Inmiddels was het tijd voor een lekker kopje koffie en gelukkig kwamen we een Starbucks tegen die ons hierin tegemoet kon komen. Tijdens de koffie hebben we even de mail bekeken en andere zaken die via Wifi geregeld kunnen worden. Na de koffie zijn we via een Polo Ralph Lauren, Timberland, Puma en Disney Store na het eind gelopen.

eendjes in de outletcenter

Op de terugweg hebben we bij Subway een broodje gegeten en zijn nog diverse minder bekende winkeltjes binnen gelopen. Om even na 2 uur waren we bij het strand van Bonita Springs en hebben een stukje over het strand gelopen.

strand  strandfietsen

lekker met de voeten in het water

Na heerlijk een half uur met onze voeten door het water gewandeld te hebben zijn we naar de auto gelopen en zijn op weg gegaan naar Sweetbay. Dit is een supermarktketen die wij nog niet eerder hebben bezocht en hoopten hier wat te eten voor ’s avonds te halen. Helaas hadden ze, ondanks dat het een hele grote supermarkt is, weinig keus voor ons. Gelukkig zat er aan de overkant een Publix, dus zijn we daar maar naar toe gereden. Hier konden we wel slagen voor onze magnetronmaaltijden. Bij het hotel aangekomen hebben we eerst even lekker rustig op de kamer gezeten en rond 6 uur zijn we naar de ontbijtruimte gelopen om daar gebruik te maken van de magnetron die daar staat. De magnetronmaaltijden waren zo opgewarmt in de magnetron en konden we deze aan een tafel daar nuttigen. Na het eten hebben we de rest van de avond op de kamer doorgebracht met een beetje computeren en televisie kijken. Morgen moeten we wel vroeg op want we willen om 8 uur in de auto zitten om de tocht naar de Everglades te maken.