Wat begon met het bekijken van de reisaanbiedingen op mijn werk, waar een leuk tripje naar Lapland als aanbod voorbij kwam, eindigde in een vakantie van 2 weken naar Florida.

 

8 augustus 2011

Het tripje naar Lapland zag er erg leuk uit en had ik wel zin in. Omdat ik altijd wil weten of ik niet te duur uit ben, heb ik Harry gemaild wat een ticket naar Florida kostte voor de periode van half november tot eind november. Deze prijs was zo goedkoop dat we ze niet konden laten lopen. En zo geschiedde. We gaan dus niet naar Lapland, maar 11 november 2 weken naar Florida. We vliegen op Orlando, waar we meteen met de auto naar de Golf van Mexico rijden om daar eerst een week lekker langs de kust te vertoeven. De tweede week verblijven we in een condo in Kissimmee. Deze condo hebben we zelf via Internet geregeld, net als de huurauto bij Alamo. Ook de hotels zijn al geboekt. Nu is het alleen nog maar wachten tot 11 november, want 11 november is de dag.....Misschien ook leuk om te vertellen dat we met zijn vieren gaan. Nee, niet Romy en een vriend of vriendin. Ook geen neef of nicht, maar mijn ouders gaan mee. Romy blijft dit keer thuis voor haar studie.

 

25 september 2011

Onze vakantie kan niet beginnen zonder een keer naar Schiphol te gaan en onze "vliegtuig" te spotten. En aangezien we heel vroeg vertrekken, namelijk om 9.15 uur al, moesten we op onze spotdag ook al vroeg op Schiphol zijn. Om 8 uur waren mijn ouders bij ons en nadat we gezien hadden dat het vliegtuig zou vertrekken van de Aalsmeerbaan hebben we koers gezet richting Schiphol. Omdat de Aalsmeerbaan niet goed te zien is vanaf het Panoramadek, besloten we om bij de McDonalds bij de Buitenveldertbaan te gaan spotten. We waren er al vroeg en dachten bij McDonalds een lekker bakkie koffie te halen.

IMG_0805

Helaas deze ging pas om 9 uur open. Omdat we te vroeg waren om te wachten zijn we richting Schiphol gereden om tijd te doden. Onderweg zagen we een betere spotplaats en nadat we ons toestel aan de Gate hadden gefotografeerd zijn we naar deze spotplaats gereden.

IMG_0006

We stonden echt op pole position en hadden geen last van hekken en andere obstakels zoals bij de Polderbaan. Ons toestel van Continental, want we vliegen vanaf Amsterdam naar Newark (New York) met een toestel van Continental, vertrok op tijd.

IMG_0019  IMG_0023  IMG_0025

IMG_0039  IMG_0043

 

8 oktober 2011

Met nog 5 weken af te tellen, lag er vandaag een leuke enveloppe in de brievenbus. Namelijk onze vliegtickets voor Florida. Terwijl we op dit moment meer druk zijn met de vakantie van komende zomer naar Alaska, komt deze Floridatrip toch langzaam dichterbij.