Vanmorgen waren we redelijk bijtijds bij het ontbijt en na het ontbijten bespraken we wat we gingen doen.

Ook heeft Romy schoolboeken besteld voor komend schooljaar, want aanstaande maandag mogen zowel Romy als Suzan gelijk weer aan de slag. We besloten naar de Cherry Creek Shopping Center te gaan. Dit is een redelijk grote mall met 2 verdiepingen.

mall

We hebben hier een aardig tijdje rondgelopen en aardig wat Dollars achtergelaten. Tussen de middag hebben we gegeten bij een oude vertrouwde, namelijk Johnny Rockets. Helaas geen serveersters die gingen dansen op de muziek. Maar het eten was evengoed lekker.

Johnny Rockets

Rond half 4 waren we uitgeshopt en na een heerlijke frozen yoghurt zijn we richting ons hotel gereden. Hier hebben we even op de kamer gezeten en een beetje zitten kletsen over van alles en nog wat. Voor het avondeten besloten we om toch maar weer naar Outback Steakhouse te gaan en het eten was net zo lekker als gisteravond.

Outback Steakhouse

Zo’n heerlijke steak is een welkome afwisseling na de burgers en kipstukken. Ik schat zo in dat we morgenavond wederom een bezoekje brengen aan Outback Steakhouse. Na het eten ben ik vast begonnen met wat inpakken en kijken hoe we alles mee gaan krijgen. Morgenochtend gaan we eerst inchecken, want zondag vertrekken we al vanuit Denver om maandag om 7.05 uur weer in Amsterdam aan te komen. Na het inchecken willen we naar een andere grote mall en kijken of we daar ook wat Dollars achter kunnen laten. En dan zit het er al weer op…..