Ook vanmorgen waren we later wakker en na het ontbijt zijn we onze laatste rit begonnen.

Deze rit ging van Glenwood Springs naar Denver via de Interstate 70. En ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat dit de mooiste snelwegrit is geweest die ik ooit in Amerika heb gereden. De snelweg ging echt letterlijk tussen de bergen door en af en toe zelfs dwars door een berg. Onderweg zijn we in Silverthorne gestopt om daar bij een Outletmall even wat winkels te kijken. Helaas viel deze Outlet wat tegen, maar het was wel even leuk tijdverdrijf.

Silverthorne  hakken

We hebben daar bij Chippotle gegeten. Dit is een Mexicaans georiënteerd restaurantketen waar je burrito’s, taco’s en andere Mexicaanse gerechten kunt krijgen. Deze burrito’s en taco’s mag je helemaal zelf samenstellen en zo heeft ieder dus iets naar zijn eigen smaak.

Burrito  Burritobowl

Na het eten zijn we verder gereden richting Denver en onze rit door de Rocky Mountains. Op het hoogste punt reden we zelfs op de eeuwige sneeuwgrens van 11.158 feet (3401 meter). Rondom Denver werd het wat drukker en stonden we zelfs even in de file vanwege een ernstig ongeluk op de andere baan. Het hotel hadden we gelukkig wel snel gevonden en nadat we onze spullen naar onze kamers hadden gebracht zijn we weer in de auto gestapt om de buurt te verkennen. We zijn gestopt bij JoAnn’s en hebben hier natuurlijk wat scrapspullen gehaald. De winkel stond al vol met Halloween spullen, maar wat ons erg verbaasde was dat er inmiddels ook al kerstspullen uitgestald stonden.

kerst

Na JoAnn’s zijn we aan de overkant bij Walmart naar binnen gelopen en hebben daar nog wat spullen gehaald die we op onze verlanglijstje hadden gezet voor aan het eind van de vakantie. Het was inmiddels al over zessen en tijd om een restaurant van binnen te gaan bekijken. Sjon wilde al de hele vakantie bij een Outback Steakhouse eten, maar die kwamen we steeds niet tegen op het juiste moment. En wat blijkt nu, hij zit bij ons in de straat. 3 keer raden welk restaurant wij van binnen hebben bekeken vanavond. Juist Outback Steakhouse. Hier hebben we als voorgerecht een heerlijke blooming onion genomen.

blooming onion

Als hoofdgerecht een heerlijke steak bereid op een houtgril. Het eten was echt super lekker, zo lekker dat we waarschijnlijk morgen weer daar gaan eten. Na het eten zijn we teruggegaan naar het hotel. Morgen ga ik in ieder geval mijn hoofd breken over het inpakken van alle spullen en wat we verder gaan doen, daar hebben we nog geen idee van. Dat zien we morgen verder wel.