Vanmorgen waren we nog maar net op tijd voor het ontbijt, want we hadden lekker uitgeslapen.

Na het ontbijt zijn we in de auto gestapt om naar onze laatste Nationale Park van deze vakantie te gaan. Namelijk Canyonlands National Park en Dead Horse Point State Park. Als eerste zijn we gestopt bij Dead Horse Point State Park, op dit punt werden wilde paarden in de hoek gedreven en de beste werden getemd. De overige paarden werden vrijgelaten, maar één keer wilden de paarden niet weg en zijn doodgegaan aan gebrek aan water, vandaar Dead Horse Point.

Dead Horse Point State Park  Dead Horse Point State Park2  Dead Horse Point State Park3

Na deze State Park zijn we naar Canyonlands National Park gereden. Hier zijn we bij het punt waar de Colorado River en de Green River bij elkaar komen gereden. Bij deze Canyon zie je echt een gapend gat in de aardbol.

Canyonlands  Canyonlands2

Canyonlands3

Onvoorstelbaar hoe het hier in Utah eruit ziet. Nadat we op verschillende punten van het uitzicht hebben genoten zijn we terug gereden naar Moab en hebben bij McDonalds een McFlurry gegeten.

onderweg

Hierna zijn we naar het hotel gegaan en hebben we de rest van de middag lekker ontspannen. Rond een uur of 6 zijn we naar Denny’s gegeten en daar hebben we weer heerlijk gegeten. De ober was schijnbaar een nieuweling, want hij deed nog al wat dingen fout. Maar goed hij deed zijn best. Morgen gaan we Utah al weer verlaten en terug naar Colorado. Maar voordat we weer in Denver zijn maken we een tussenstop in Glenwood Springs.