Onze laatste week is jammer genoeg ingegaan.

Vanmorgen zijn we na het ontbijt op onze kamer en het uitchecken eerst nog even naar Bryce Canyon National Park gereden om daar de diverse bezienswaardigheden te bekijken.

Bryce Canyon

Bryce Point  Inspiration Point

daar ergens beneden

Hier waren we vroeg mee klaar en om kwart over 9 reden we via de Scenic Byway welke ons door het Capitol Reef National Park brengt richting Moab. Deze weg is op sommige punten echt super geweldig mooi en op andere stukken redelijk saai.

Capitol Reef National Park  Capitol Reef National Park2

Maar het landschap wisselt wel heel vaak. Rond lunchtijd zijn we langs een klein plaatsje Torrey genaamd gereden en hier hebben we de lekkerste burgers ooit gegeten bij Slackers Burger Joint. Het is een klein tentje met aan de muur en op het plafond allemaal nummerborden van de Amerikaanse staten. Maar ze hadden ook een Nederlands nummerbord hangen.

Slackers

Na deze overheerlijke burger hebben we onze weg vervolgd. Aan het eind van de Scenic Byway moesten we de Interstate 70 oprijden en hier hebben we bij een foodexit even gestopt voor een sanitaire pitstop. Wat blijkt bij deze Subway hebben we in 2007 onze allereerste Subway Sub gegeten. Was wel leuk om te herkennen en te zien. Rond 4 uur waren we bij het hotel aan het begin van Moab.

onderweg

In dit hotel wilden we in 2007 ook overnachten alleen toen hadden ze helaas geen kamers vrij. Nu hadden we ver van te voren gereserveerd en we zijn blij dat we dat gedaan hebben want het is een super hotel. De temperatuur in Moab is weer warmer als in Bryce, namelijk rond de 35+ graden. ’s Avonds wilden we een salade halen bij de saladebar in de supermarkt, iets wat we in 2007 ook steeds deden. De saladebar is er nog steeds, alleen de keuze wat beperkter. Daarom besloten we bij Denny’s te eten, deze was er in 2007 nog niet. Na het eten zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we gebruik gemaakt van de guest laundry, want door de regenbui van gisteren waren we extra snel door onze kleding heen. Morgen gaan we naar Arches National Park en willen we naar Delicate Arch wandelen.