Zal je altijd zien, wil je vroeg opstaan wordt je niet wakker, nu zet je een Wake Up Call in werking, ben je om 5 uur klaar wakker.

Omdat we dat nog te vroeg vonden hebben we nog even een uurtje liggen doezelen en toen onze telefoon ging zijn we eruit gegaan en hebben we Romy en Suzan wakker gemaakt. Zij waren heel snel in onze kamer en konden we naar de ontbijtruimte gaan. Viel het hotel al erg tegen, werd het met het zien van het ontbijt mogelijk nog erger. Er lagen alleen sneetjes heel erg oud brood en jam en boter. Gelukkig wel een broodrooster, maar dat verbeterde de smaak maar een beetje. We hebben allemaal heel minimaal ontbeten en zijn toen snel naar onze kamer teruggegaan om daar alles weer in te pakken en te vertrekken. We zaten ook in kwart voor 8 in de auto op weg naar Springdale. We waren blij dat we Salt Lake City achter ons konden laten. We weten ook zeker dat we deze stad nooit meer zullen bezoeken. De weg naar Springdale duurde lang en het heeft heel lang geduurd voordat we de agglomeratie Salt Lake City uit waren. Maar gelukkig hield dat ook op en veranderde het landschap langzaam naar het mooie van Utah.

mooi landschap onderweg  nog meer mooie beelden

Rond 12 uur zijn we bij Ihop gestopt en hebben we pannenkoeken en funnelcake gegeten. Dit was het goedmakertje van het slechte ontbijt van vanmorgen. Na Ihop zijn we nog even bij Walmart om de hoek binnen gelopen en hebben daar onze frisdrank/water voorraad aangevuld. We zitten namelijk op dit moment in de 40 graden temperaturen en dan moet je veel drinken.

Springdale

Het hotel hadden we snel gevonden en we hebben een mooie kamer op de begane grond met uitzicht op een geweldige rotspartij. Omdat we allemaal erg moe waren en slecht geslapen hadden afgelopen nacht hebben we de rest van de middag op onze kamer televisie gekeken.

onze kamer

NCIS is een leuke serie en daar doen ze altijd een paar afleveringen achter elkaar van uitzenden. Tijdens zo’n uitzending kregen we ineens een emergency alert voor een Flash Flood Warning. Wij begrepen niet wat dit inhield en zijn naar de receptie gelopen om te informeren. Nu bleek het dat ze een waarschuwing afgaven voor als het zou gaan regenen en het regent teveel dat er een rivier kan overstromen. Deze rivier loopt een eind bij onze hotelkamer vandaan dus het kon geen kwaad. Maar in Zion National Park konden hierdoor diverse punten onbereikbaar worden. Terwijl ik dit schrijf zijn we ruim 2 uur verder en hebben we nog geen druppel regen gezien. Zoals gezegd gaan we morgen naar Zion National Park en afhankelijk wat wel en niet kan daar diverse plekken bekijken.