We hadden voor vanmorgen de wekker gezet, maar om onverklaarbare wijze was deze niet afgegaan. Wel was ik gelukkig vroeg wakker en na een eigengemaakt ontbijtje zaten we om even over 8 in de auto. Eerst zijn we een stukje teruggereden naar de Fishing Bridge om daar de auto weer vol te gooien met benzine. Het is jammer dat die auto niet gewoon op water rijdt. We werden onderweg nog verrast met een Bald Eagle die heel mooi poseerde in de boom.

Bald Eagle

De rit het park uit was lang en volgens mij het minst leuke deel van Yellowstone. Onderweg hebben we een paar keer een eekhoorn zien overrennen, maar daar bleef het toch wel bij en dat terwijl we heel vroeg waren. Het volgende park waar we doorheen reden was het Grand Teton National Park.

Grand Teton NP  hertje

Volgens een ranger is dit door de Fransen zo genoemd omdat de bergen lijken op grote tieten (Grand Teton , spreek uit Tieton). Grand Teton National Park is behalve deze indrukwekkende rotsformaties niet veel bijzonders.

Grand Teton

Grote vlakten met een soort heide. Wel zagen we aan het begin van het park nog een hertje vlakbij de weg. We zijn bij het visitorcenter van Grand Teton National Park gestopt en daar hebben we bij de supermarkt die erbij zat verse broodjes gehaald voor onderweg. Verder zagen we een grote bosbrand en het bleek ook al in de krant te staan. Het betreft een bosbrand van 1800 are in de Gros Ventre. Brandweerlieden hebben de brand onder controle, ze laten het niet groter worden, maar wel uitbranden.

bosbrand  Staatsbord

We zijn de staatsgrens met Idaho gepasseerd en verblijven in een heel leuk hotel in een klein plaatsje genaamd Driggs. Morgen gaan we Idaho al weer uit en zetten koers richting Salt Lake City in Utah.

onze kamer in Driggs

We hadden voor vanmorgen de wekker gezet, maar om onverklaarbare wijze was deze niet afgegaan. Wel was ik gelukkig vroeg wakker en na een eigengemaakt ontbijtje zaten we om even over 8 in de auto. Eerst zijn we een stukje teruggereden naar de Fishing Bridge om daar de auto weer vol te gooien met benzine. Het is jammer dat die auto niet gewoon op water rijdt. We werden onderweg nog verrast met een Bald Eagle die heel mooi poseerde in de boom. De rit het park uit was lang en volgens mij het minst leuke deel van Yellowstone. Onderweg hebben we een paar keer een eekhoorn zien overrennen, maar daar bleef het toch wel bij en dat terwijl we heel vroeg waren. Het volgende park waar we doorheen reden was het Grand Teton National Park. Volgens een ranger is dit door de Fransen zo genoemd omdat de bergen lijken op grote tieten (Grand Teton , spreek uit Tieton). Grand Teton National Park is behalve deze indrukwekkende rotsformaties niet veel bijzonders. Grote vlakten met een soort heide. Wel zagen we aan het begin van het park nog een hertje vlakbij de weg. We zijn bij het visitorcenter van Grand Teton National Park gestopt en daar hebben we bij de supermarkt die erbij zat verse broodjes gehaald voor onderweg. Verder zagen we een grote bosbrand en het bleek ook al in de krant te staan. Het betreft een bosbrand van 1800 are in de Gros Ventre. Brandweerlieden hebben de brand onder controle, ze laten het niet groter worden, maar wel uitbranden. We zijn de staatsgrens met Idaho gepasseerd en verblijven in een heel leuk hotel in een klein plaatsje genaamd Driggs. Morgen gaan we Idaho al weer uit en zetten koers richting Salt Lake City in Utah.