Vandaag hebben we uitgeslapen, we werden namelijk pas om 7 uur wakker. En later wakker betekent ook later aan het ontbijt. En later aan het ontbijt betekent weer later vertrekken. Maar goed om even voor 10 uur zaten we in de auto op weg naar Cody. Onderweg hadden we wat bezienswaardigheden op de planning staan. We zouden door Bighorn National Forest rijden en daar een stop maken bij Medicine Wheel, dit is een oude steencirkel die heilig is voor de Sioux- en Cheyenne-indianen in het gebied. Echter het was vanaf de parkeerplaats een half uur heen lopen en een half uur terug.

Groundhogs

Nu is dat normaal gesproken niet zo’n probleem, maar op deze wandeling waren we nu totaal niet voorbereid. We besloten om de Medicine Wheel te laten voor wat het was en door te rijden naar onze volgende stop. Dit zou Devil Canyon Overlook zijn. Deze bezienswaardigheid ligt net over de staatsgrens met Montana.

Montana

Het uitzicht bij Devil Canyon Overlook was totaal niet wat we verwachtte, maar echt super mooi. Nee, super mooi is niet voldoende, geweldig super mooi.

Devil Canyon Overlook  Devil Canyon Overlook2

Na hier even van het uitzicht genoten te hebben, hebben we onze weg naar Cody vervolgd. In een klein plaatsje Lovell hebben we bij de lokale supermarkt vers brood gehaald en die hebben we op de parkeerplaats daar meteen opgegeten. Rond kwart voor 4 waren we bij ons hotel in Cody en nadat we alle koffers uit de auto hadden gehaald zijn we naar de Walmart verder op gereden. Hier hebben we boodschappen gedaan voor de komende 3 dagen, want in Yellowstone hebben we geen Walmart of Safeway. Nadat we de boodschappen naar het hotel hadden gebracht zijn we naar het restaurant naast het hotel gelopen om daar wat te eten. Daar weer naast zat een Dairy Queen en terwijl we daar heen liepen, liepen er 3 herten door de straat aan de overkant. Als toetje hebben we een mini blizzard genomen. Al etend zijn we terug gelopen naar onze hotelkamer. Omdat we net geen camera bij ons hadden zijn Sjon en ik nog even teruggelopen en hebben inderdaad foto’s van de herten langs de kant van de weg kunnen maken.

hertjes langs de weg

Morgen gaan naar Yellowstone National Park waar we 3 nachten verblijven. We weten niet zeker of we daar internet hebben dus dit zal voor komende dagen de laatste update zijn.

Vandaag hebben we uitgeslapen, we werden namelijk pas om 7 uur wakker. En later wakker betekent ook later aan het ontbijt. En later aan het ontbijt betekent weer later vertrekken. Maar goed om even voor 10 uur zaten we in de auto op weg naar Cody. Onderweg hadden we wat bezienswaardigheden op de planning staan. We zouden door Bighorn National Forest rijden en daar een stop maken bij Medicine Wheel, dit is een oude steencirkel die heilig is voor de Sioux- en Cheyenne-indianen in het gebied. Echter het was vanaf de parkeerplaats een half uur heen lopen en een half uur terug. Nu is dat normaal gesproken niet zo’n probleem, maar op deze wandeling waren we nu totaal niet voorbereid. We besloten om de Medicine Wheel te laten voor wat het was en door te rijden naar onze volgende stop. Dit zou Devil Canyon Overlook zijn. Deze bezienswaardigheid ligt net over de staatsgrens met Montana. Het uitzicht bij Devil Canyon Overlook was totaal niet wat we verwachtte, maar echt super mooi. Nee, super mooi is niet voldoende, geweldig super mooi. Na hier even van het uitzicht genoten te hebben, hebben we onze weg naar Cody vervolgd. In een klein plaatsje Lovell hebben we bij de lokale supermarkt vers brood gehaald en die hebben we op de parkeerplaats daar meteen opgegeten. Rond kwart voor 4 waren we bij ons hotel in Cody en nadat we alle koffers uit de auto hadden gehaald zijn we naar de Walmart verder op gereden. Hier hebben we boodschappen gedaan voor de komende 3 dagen, want in Yellowstone hebben we geen Walmart of Safeway. Nadat we de boodschappen naar het hotel hadden gebracht zijn we naar het restaurant naast het hotel gelopen om daar wat te eten. Daar weer naast zat een Dairy Queen en terwijl we daar heen liepen, liepen er 3 herten door de straat aan de overkant. Als toetje hebben we een mini blizzard genomen. Al etend zijn we terug gelopen naar onze hotelkamer. Omdat we net geen camera bij ons hadden zijn Sjon en ik nog even teruggelopen en hebben inderdaad foto’s van de herten langs de kant van de weg kunnen maken. Morgen gaan naar Yellowstone National Park waar we 3 nachten verblijven. We weten niet zeker of we daar internet hebben dus dit zal voor komende dagen de laatste update zijn.