Om het vertrouwen in een goede vakantie te krijgen, gaan wij altijd voorafgaand aan de vakantie naar Schiphol om "onze" United te spotten en uit te zwaaien. Omdat Suzan aansluitend aan haar lessen nog een paar weken junior co-schappen moest doen, deed deze gelegenheid zich pas laat voor. Maar vandaag was het eindelijk zover, we konden onze United uitzwaaien. Voor we naar Schiphol vertrokken hebben we natuurlijk eerst gekeken vanaf welke vertrekbaan er werd gevlogen. Dit was zoals we al hoopten de Kaagbaan.

Aankomst op Schipho

Nu konden we lekker naar het Panoramadek en daarna even over Schiphol Plaza lopen. We stonden nog maar net op het Panoramadek of daar kwam de UA 909 al aan.

Op naar de vertrekbaan Daar gaat ie  vaart maken

Hij vertrok echt stipt op tijd (hopen dat dat 12 augustus ook zo is). Na het uitzwaaien en het lopen over Schiphol Plaza hebben we een hot blondie gehaald bij de Burger King. Normaal gesproken sluiten we af met een frappuccino van Starbucks. Maar omdat we dit speciaal wilden houden als Amerikaanse lekkernij, besloten we om het dit keer niet te doen. Met nog 33 dagen (iets meer dan een maand) zijn de voorbereidingen al in volle gang. We hebben al bijna onze map met alle routes hierin af en is onze Esta al helemaal up to date.