Ondanks dat we allebei vrij zijn vandaag moesten we toch vroeg op. We hadden namelijk om 10 uur een afspraak bij American Vacations om onze reisbescheiden op te halen.

Omdat het heel druk onderweg was stapten we om 10 over 10 het kantoor in Capelle aan den IJssel binnen. We dachten dat we een afspraak zouden hebben met Harry, maar Elvira ontving ons en had onze reisbescheiden in haar hand. Na gesproken te hebben over de veranderingen bij American Vacations (de oprichters Teo en Trudy zijn beiden met pensioen) kregen we uitleg over de verschillende documenten die in onze mapje zaten.

tickets etc

Het is bijna iedere keer hetzelfde maar toch wel fijn om te zien dat alles er weer in zit. Dit keer zat er een leuk extraatje in, namelijk een mini capitoolboekje van New York. Zeg maar formaatje binnenzak.

mini capitool

Na onze reisbescheiden in ontvangst te hebben genomen, hebben we onze vakantieplannen voor 2012 besproken. Elvira gaat met onze wensen aan de gang en gaat een indicatieprijsopgaaf aan ons mailen. Verder hebben we weer heel veel brochures, kaartjes en andere zaken voor de vakantie van komende zomer meegenomen. Want ja goed voorbereid is het halve werk.

brochures zomer

Thuis hebben we onze Esta aanvragen bijgewerkt met het juiste hoteladres en vluchtnummer zodat hiermee geen problemen kunnen ontstaan volgende week zaterdag. Ondertussen tikt de klok rustig door en hebben we nog maar 8 dagen op de teller staan. Zondag gaan we onze gebruikelijke voor de vakantie vliegtuigspotdagje houden.... We zijn niet bijgelovig, maar het geeft ons gewoon het ultime vakantiegevoel.