Vanmorgen konden we nog lekker uitslapen en dat hebben we uiteraard ook gedaan. Na een heerlijk ontbijt met bagels, gekookt eitje en jus brak het moment van de waarheid aan, we moesten inpakken.

Hebben we genoeg ruimte of moeten we een extra koffer inchecken? Eerste koffer ingepakt en na het wegen bleek deze maar 35 lbs te zijn. We mogen per koffer 50 lbs ingepakt hebben. 2e koffer wegen, deze kwam ook nog maar net aan 40 lbs. Onze derde koffer was op dat moment nog helemaal leeg. De spullen van Richard zijn gewoon in zijn eigen koffer ingepakt. Het ging dus allemaal wel passen zonder problemen. We konden nog wel wat meer kopen. Maar eerst moesten we ons nog inchecken voor de terugvlucht en dat kon vanaf kwart voor 2.

Ingecheckt

Het inchecken verliep zonder problemen en hierna zijn we in de auto gestapt op weg naar de Lake Buena Vista Factory Outlet. Helaas konden we geen schoenen meer vinden voor Richard, maar wel heeft hij op het laatste moment een spijkerbroek aangeschaft. Verder heb ik wat vesten en Sjon een joggingbroek gekocht. 's Avonds hebben we in het huis gegeten en zijn verder gegaan met inpakken.

Gamma zeg je Nee Lowe's Richard en zijn CC

Hmm welk ijsje nemen we En welk toetje zal ik eens nemen

Uiteindelijk is het weer de volume en niet het gewicht wat het probleem geeft. Morgen hoeven we gelukkig niet belachelijk vroeg op, want we hoeven pas om 11 uur richting het vliegveld. We vertrekken om kwart voor twee richting Washington DC. Hier hebben we een stop over van ongeveer 2 uur en om even voor 6 vliegen we door naar Amsterdam. Voor de liefhebbers, ons vluchtnummer voor beide vluchten is UA946. Het is sinds kort een rechtstreekse vlucht vanaf Orlando met een vliegtuigwissel in Washington DC.

Verwachting20101112

Verwachting Amsterdam