Vanmorgen wederom rustig aan gedaan. Ontbeten, verslag vorige dag geschreven en rond een uur of 11 op pad voor wat laatste boodschappen.

Als eerste zijn we gestopt bij Target voor de cd van Reba. Een andere Target als gisteravond en hier hadden ze hem gelukkig wel. Hierna zijn we naar de Florida Shoppingmall gereden en heeft Sjon Romy en mij afgezet bij JC Penney en is zelf doorgereden naar Toys R Us. Richard had namelijk het verzoek gehad van een vriend van hem om te kijken voor iets voor de PSP3. Helaas hadden ze dat niet bij Toys R Us. Romy en ik moesten wat spullen terugbrengen naar JC Penney en zijn daarna doorgelopen naar Build a Bear voor nog wat kleertjes. We hadden afgesproken bij de Foodcourt en daar hebben we eerst wat gegeten. Na het eten wilden Richard en Sjon nog even ergens anders wat bekijken. Romy wilde boeken kijken bij Waldenbooks. Om 5 over 2 stapten we in de auto op weg naar Freddy en Sherri. Zij wonen gelukkig vlak bij de Florida Shoppingmall, dus we waren er met een paar minuten. Enthousiast werden we begroet en zelfs Richard kreeg een knuffel. Eerst hebben we gezellig zitten kletsen. Sherri haar moeder was er ook. Haar hadden we ook in 2008 ontmoet. Na even een uurtje te hebben gezeten stelde Freddy voor om naar een park (het Cypress Grove Park) te gaan en daar even te lopen.

Cypress Grove Park

In dit park doen ze ook regelmatig trouwerijen. Het was heerlijk weer en we hebben even heerlijk gelopen.

wandelen met Freddy en Sherri

lekker bijkletsen nog meer kletsen Ons vakantiehuisje

Dromerige Romy

Na ongeveer anderhalf uur zijn we weer in de auto van Freddy en Sherri terug gegaan naar hun huis en hebben daar Pecan Pie gegeten Helaas geen eigengemaakte, maar deze voldeed ook. Rond 6 uur hebben we onze Amerikaanse vrienden gedag gezegd en zijn we weer en route gegaan. Richard wilde graag nog even terug naar de Florida Shoppingmall en Romy wilde graag naar Borders, een hele grote boekwinkel aan de overkant. Dus wederom werden Romy en ik afgezet en zijn Sjon en Richard doorgereden. Iedereen was geslaagd en onderweg naar huis zijn we even bij Michael's gestopt. Ik wilde nog reserve naaldjes hebben voor mijn nieuwe cricut. Tegenover Michael's zat TGI Fridays en het leek ons een goed idee om daar wat te gaan eten. Romy en ik hebben een biefstuk van bij 3 ons samen gedeeld, want we vonden het allebei wel erg veel. Het werd keurig doorgesneden op 2 borden bij ons aan tafel gebracht. We hoefden niet zelf moeilijk te doen. Echt weer typische Amerikaanse service. Na het eten zijn we nog even langs Down Town Disney gereden, want ik had nog geen kerstballen voor mijn moeder gehaald. En het beste paard van stal kun je toch niet vergeten..... Nee even zonder gekheid, ze had gevraagd of ik een leuke kerstbal voor haar mee wilde nemen en het is er niet 1 geworden, maar een hele doos.

Downtown Disney at night

Omdat we nog geen ijsje hadden gehaald bij Ghirardelli, besloten we om het nu wel te doen. Sjon had aardbeien en Romy en ik waren heel erg op de samen delen toer. Wij hebben dus 1 chocolate chip mint ijsje gedeeld. Richard wilde geen ijsje. Inmiddels was het al weer bijna 10 uur, dus het werd nu wel tijd om naar de villa te gaan.

onderweg naar de villa

Morgen moeten we nog een paar dingen halen en inpakken. Het is onze laatste volle dag in Florida. Gelukkig wordt het ook mooi weer, dus kunnen we ook nog even lekker van onze pool genieten.

Verwachting20101111