Zoals gezegd hadden we vandaag een lekkere luie dag. We waren er wat later uit, hebben het verslag geschreven van de vorige dag.

Ruim 700 foto's doorgeworsteld om wat mooie voor op de website eruit te zoeken. Daarna zijn we (Sjon en ik) lekker gaan zwemmen. Het water was iets kouder doordat de temperatuur 's nachts zakt.

zwembad zwembad2 zwembad3

Maar als je eenmaal door was dan was het water lekker. Na verloop van tijd kwam Romy ons vergezellen in het zwembad. Richard bleef op de kant, maar kwam wel gezellig bij ons zitten. Rond een uur of 2 zijn we eruit gegaan, hebben ons gedoucht en aangekleed en hebben toen de lunch die Romy klaargemaakt had gegeten. Na het eten hebben we nog even rustig aan gedaan en zijn rond een uur of 5 richting de Pr1me Outlets gereden.

pr1me outlets pr1me outlets2

Hier hebben we wat Nike sokken voor Romy en mij gekocht. Verder hebben we voor Sjon wat overhemden van Ralph Lauren Polo gekocht. Onze speurtocht naar schoenen voor Richard leverde in deze mall niets op. Omdat het inmiddels ver over zevenen was zijn we op zoek gegaan naar een eetgelegenheid. Dit is een Olive Garden aan de International Drive geworden. Bij deze restaurantketen hebben we nog niet eerder gegeten en wilden dit wel eens proberen.

Olive  Garden

Het is een Italiaans georiƫnteerd restaurant. Sjon en Romy hadden spaghetti met saus, Richard koos de lasagna en ik de fettucini Alfredo. Het eten was heel erg lekker, maar zoals gewoonlijk veel te veel. Zelfs Sjon had zijn bord niet leeg, dat wil wat zeggen. Na dit lekkere eten zijn we naar Downtown Disney gereden voor wat kerstballen en andere leuke Disneyhebbedingetjes. We hebben Romy na Disney thuis afgezet en zijn toen als nachtbrakers wederom naar de Walmart gegaan voor onze laatste dagelijkse boodschappen. Morgen gaan we 's ochtends rustig aan doen en rond een uur of 1 hebben we de Hollywood Studio's op de planning staan. Hier blijven we in ieder geval tot de lichtjes in de lichtstraat aan geweest zijn.

verwachting20101109