Toen we vanmorgen wakker werden en keken of de lancering nog door zou gaan, was dit nog steeds het geval. Echter toen we na het ontbijt weer keken, was deze uitgesteld tot maandag. Dat betekende dus een rustdag voor vandaag. Omdat ik graag wat scrapbookspullen wilde kopen, zijn we richting Mouse Memories gereden. Onderweg zijn we eerst gestopt bij een grote Nike winkel. Sjon en ik hebben daar beide nieuwe gympen gekocht, maar Richard kon daar niet slagen. Voordat we naar Mouse Memories doorreden zijn we gestopt bij de IHOp (International House of Pancakes) om daar voor de lunch pannenkoeken te eten.

IHOP

Na de lunch zijn we doorgereden naar Mous Memories. Daar hadden ze scrapbookspullen van Harry Potter net nieuw binnengekregen en omdat we morgen naar het Harry Potterpark gaan, kwam dit mooi uit.

harry Potter spullen

Verder hadden ze niet zo heel veel bijzonders. Vorig jaar hadden ze bijvoorbeeld veel van andere landen, maar dat was nu niet meer het geval. Hierna zijn we naar Jo-Ann's gereden. Dit was in 2005 een grote stoffenwinkel, maar tegenwoordig is het een 2e Michael's. Helemaal gericht op de hobbies.

Jo-Ann

Omdat Richard er over loopt te denken om een Macbook te kopen zijn we na de winkels aan de 192 doorgereden naar de Florida Shoppingmall om daar bij de Apple store informatie in te winnen. Onderwijl ben ik naar Build a bear gelopen om daar wat berenkleertjes te kopen op verzoek van mijn zwager. Na het inwinnen van alle informatie zijn we via de Best Buy (soort mediamarkt) en de Barnes & Nobles (grote boekenwinkel) naar de Walmart gereden. Hier hebben we de kerstafdeling bekeken, want deze was nu bijna volledig ingericht en natuurlijk ook wat kerstdingetjes gekocht.

kerstspullen bij Walmart

Verder hebben we wat boodschappen gedaan en ons avondeten gehaald. Het was inmiddels half 8, dus dat mocht ook wel. Thuis aangekomen hebben we uiteraard eerst gegeten en toen ik na het eten mijn mail ging checken, bleek dat Nasa de lancering uitgesteld had tot het eind van de maand. Helaas zit het er voor ons dit keer niet in. Maar goed dat we al naar Kennedy Space Center zijn geweest. Morgen gaan we naar het Harry Potterpark. Dit is een onderdeel van de Universal Studio's en zit gevestigd in The Island of Adventure. Ik ben heel benieuwd hoe het er daar allemaal uitziet, maar de kritieken zijn zeer positief.

verwachting20101105