Ook vanmorgen waren we redelijk bijtijds wakker. En na het verslag van de vorige dag online gezet te hebben, hebben we ontbeten. Na het ontbijt zijn we rond een uur of 10 richting de kruising van de I4 en de 27 gereden. Als eerste zijn we bij Best Buy naar binnen gelopen, hierna volgde JC Penney en Books a Million. Overal werd al begonnen met de kerstversieringen.

kerstversiering

De ene winkel gezelliger dan de andere. Daarop brachten we een bezoek aan Petsmart. Bij Petsmart hebben we een nieuwe tag voor Buffy en Tara laten maken. Inmiddels was het kwart voor 1 geworden en werd het tijd voor de lunch. Deze hebben we bij Subway genuttigd, Sjon, Romy en ik hadden een chicken teriyaki en Richard een grilled chicken sandwich. Na de lunch zijn we nog even bij Dick's sporting goods en Michaels geweest.

books a million Dicks sporting goods kerst bij Michaels

Hierna waren we het shoppen zat en zijn we richting huis gereden. Daar hebben we heerlijk even in het zwembad gelegen en lekker liggen luieren. Omdat we 's avonds bij Chilli's wilden eten werd het rond een uur of 6 tijd voor een verkwikkende douche.

Ons zwembad

Het eten bij Chilli's was net als voorgaande keren errug lekker. Alleen nu liep er een ballonnen man in de rondte en vond het nodig om mij een koningin te noemen en een kroon voor me te maken.

gekroond worden

Na het eten zijn we nog even bij Walmart naar binnen gegaan om wasmiddel te halen, dat waren we namelijk zaterdag vergeten. Om half 9 waren we weer terug. Het was inderdaad een lekker rustig dagje waarin we een heel traag tempo hadden. Morgen gaan we naar Kennedy Space Center, niet omdat er een lancering is, maar gewoon om daar alles te bekijken. De lancering is uitgesteld naar 3 november en dan kunnen wij niet heen omdat we dan een afspraak hebben met een dolfijn om daar mee te gaan zwemmen.

Verwachting 20101101