Normaal gesproken gaan we 4 weken van te voren nog even naar Schiphol om in de vakantiesfeer te komen, maar omdat we nu op woensdags vertrekken werd het drieëneenhalve week van te voren.

zomaar een bord

 

vertrekbaan

De vorige keer dat we op Schiphol waren hebben we gewoon een United uitgezwaaid.

Schiphol drukte op Schiphol

Nu wilden we echt de UA 909 uitzwaaien. Om kwart voor elf waren we (mijn vader, mijn moeder, Sjon, Romy en ik) op Schiphol.

UA909

We zijn meteen naar het panoramadek gelopen en hebben daar heerlijk kunnen genieten van het komen (want ook de landingsbaan konden we vanaf het panoramadek zien) en gaan van de vliegtuigen. Om vijf voor half 12 zagen we de eerste beelden van de United.

Touchdown ons vliegtuig

Omdat het behoorlijk druk was met vertrekkende vliegtuigen, duurde het even voordat het vliegtuig vooraan in de rij stond. Het vliegtuig (een Boeing 767-300) maakte de laatste bocht en ging meteen door vaart maken op de Kaagbaan. De volgende keer dat het vliegtuig vanaf Schiphol vertrekt als wij er zijn, zitten we in het vliegtuig..... Na het uitzwaaien van de United zijn we naar Starbucks gelopen om daar af te koelen met een frappucino.

bij Starbucks

Na deze verfrissende ijskoffie zijn we teruggelopen naar onze auto. Deze hadden we op KAAS geparkeerd en daar was het ondanks de drukte op Schiphol nog niet erg druk.

bagage

Thuis hebben we eerst een broodje gegeten en na het eten hebben we een spelletje Amerikaans jokeren gedaan. Romy ontpopte zich tijdens dit spelletje tot een ware Hilly Junior (voor de niet kenners, alle kaarten voor een ander zijn neus weg kopen) tot ongenoegen van één bepaald persoon (degene die net na haar aan de beurt was). Over 2 weken hebben we afgesproken met Harry van American Vacations voor het ophalen van onze reisdocumenten, vouchers etc. En op woensdag 30 juni gaan we de grote plas over.

Vliegroute