Met de teller op nog 8 weken is het weer tijd voor een update. Op dit moment zijn alle campgrounds die vooraf gereserveerd kunnen worden gereserveerd. De hotels in Clagary en Vancouver zijn geboekt, de boot van en naar Vancouver Island is gereserveerd. We gaan whalewatchen op de verjaardag van Romy, dit is al gereserveerd. We hebben zelfs Jasper Tramway kaarten besteld.

Ook hebben we al Canadese dollars besteld, want ja, we weten natuurlijk niet of het net zo makkelijk gaat als in Amerika en we zitten liever mee verlegen als om verlegen. Nu moeten we alleen nog de koffers inpakken en wat boodschappen voor in Canada aanschaffen. Maar ook voor onze vakantie naar Florida in oktober gaan de ontwikkelingen verder. We hebben inmiddels een auto (minivan) geregeld en een villa met internet.

Highlands reserve

Deze villa staat voor ons in een wel heel bekende wijk, namelijk Highlands Reserve, waar we al 3 keer eerder verbleven. Het adres is in een straat waar we ook al 2 keer eerder verbleven, maar dan aan het einde van de straat, namelijk 534 Troon Circle. Hierboven zie je bij A onze komende lokatie, bij B waar we in oktober 2007 en in de zomer 2009 verbleven en C waar we in de zomer van 2008 vertoefden.

Ons lokatie Villa

En wie ons een beetje kent weet dat we niet stil blijven zitten en zijn al volop aan het plannen voor 2011. In de zomer gaat Suzan weer met ons mee en gaan we de nationale parken in de staten Utah, Colorado, Arizona en New Mexico bezoeken. Dit hadden we in 2009 al met Suzan afgesproken. We starten in Denver, Colorado en eindigen in Phoenix, Arizona. Nu hebben we ook nog twee tripjes met zijn drietjes bedacht. Welke van de twee het wordt hangt af van Romy haar studie. Als ze 42 studiepunten heeft en dus officieel door mag naar het tweede jaar, gaan we in maart 2011 twee weken rondreizen in Florida. Maar als Romy aan het eind van dit collegejaar 60 studiepunten heeft weten te bemachtigen en het 1e jaar volledig heeft afgerond worden het twee weken rondreizen door 3 staten, namelijk Tennessee, Alabama en Louisiana. Zoals op de homepage van deze website te zien valt is Alabama nog niet door ons bezocht, dit wordt hiermee dan aangevuld en is de hele onderkant van Amerika door ons bezocht. We willen dan starten in Nashville, Tennessee en eindigen in New Orleans, Louisiana. Dit gaan we dan niet in maart doen, maar eind april, begin mei.

route Jacksonville-Orlando route Nashville-New Orleans

Beetje afhankelijk hoe de schoolvakanties vallen, want we willen buiten de schoolvakanties om. Op dit moment is Florida al zeker, want Romy heeft afgelopen maandag haar hertentamen gehaald en heeft hiermee 42 studiepunten. We moeten nog 3 tentamens afwachten en dan kunnen we definitief gaan plannen. We hebben in ieder geval al gekeken of we met United kunnen vliegen en dat kan bij beide routes.

vluchten2 vluchten