Met nog iets meer dan 2 maanden te wachten zijn we op zaterdagmorgen naar Capelle aan de IJssel gereden om daar een nieuwe lens voor onze fotocamera aan te schaffen. Deze lens hebben we tijdens een fotoworkshop uitgeprobeerd en om in Canada mooie foto's te kunnen maken hebben we deze lens maar gekocht.

nieuwe lens

Verder hebben we Harry met een bezoekje vereerd en hebben we onze wensen omtrent een villa en huurauto neergelegd. De huurauto wordt een minivan van Dollar en de villalokatie wordt waarschijnlijk weer Highlands Reserve. Hij ging dit met Jackie opnemen en zodra hij wat weet, zijn wij de eerste die het horen. Na Capelle aan de IJssel zijn we naar een Amerikabeurs in Houten geweest. Dit was denken wij de eerste keer dat dit georganiseerd werd, want het viel een beetje tegen. Wel kwamen we daar bekenden tegen van het Sugarland concert. Hier hebben we een tijdje mee staan kletsen en na weer helemaal bijgepraat te zijn, zijn wij richting huis gereden. 's Avonds hebben we natuurlijk onze nieuwe lens uitgeprobeerd en hebben foto's gemaakt van jonge ganzen en ander natuurschoon.

Ganzen bloemen zwaan

Ook werd het inmiddels tijd om naar Schiphol te gaan en daar de United Airlines 909 een keer te zien vertrekken, dit hadden we nog helemaal niet gedaan. Daarom waren op zondagmorgen om 9 uur mijn ouders en Suzan bij ons gekomen. Mijn ouders omdat zij mee gaan naar Canada en Suzan voor de gezelligheid. We waren lekker vroeg op Schiphol, namelijk  10:15 uur. Als eerste hebben we een heerlijke caramel frappucino gehaald bij Starbucks.

starbucks

En daarna zijn we op ons gemak naar het panoramadek gelopen. Ondanks dat het vliegtuig 3 minuten eerder van de gate vertrokken was, duurde het heel lang voordat we hem eindelijk in beeld hadden.

wachten op United nog niet

op een rijtje

Daar is ie hij vertrekt bijna

Rond kwart voor 12 maakte het toestel vaart en ging het op weg richting Chicago.

Toen het vliegtuig eenmaal vertrokken was hebben we nog even over de plaza heen gelopen en zijn we weer richting Diemen gereden. Hier hebben we een lekker kommetje soep met broodjes gegeten en zijn mijn ouders naar de IKEA gegaan en hebben wij heerlijk rustig thuis gezeten.

lopen op het plaza

Verder nieuws is dat we op 1 campground na alle campgrounds gereserveerd hebben en ook van de gondola bij Banff zijn de tickets al besteld.