Vandaag is onze laatste volle dag in Florida, en deze dag bestaat meestal uit inpakken en nog wat laatste boodschappen doen. Maar vandaag bestond deze dag ook uit het bijkomen van de geweldige dag van gisteren.

verwachting

We waren vanmorgen laat ons bed uit, namelijk na 9 uur en we konden heel slecht op gang komen. Eerst moesten we foto's uitzoeken voor in het verslag en als je over de hele dag 439 foto's hebt genomen, dan ben je daar wel even mee bezig. Om 10 over half 12 hebben we dit even onderbroken om online in te checken voor onze terugvluchten. Op de vlucht van Washington naar Amsterdam hebben we Economy Plus plaatsen toegewezen gekregen.

inchecken

Dit betekend meer beenruimte, waardoor je iets beter kan zitten. Na het inchecken hebben we alle spullen bij elkaar gezocht en zijn we verder gegaan met inpakken. Hier waren we woensdag al mee begonnen. Ook dit keer is niet het gewicht het probleem, maar wel het volume. Dat kan ook niet anders als je bedenkt dat er 2 dikke winterjassen zijn gekocht en een heleboel spijkerbroeken. 3 paar schoenen en nog veel meer. De rest van de middag hebben we een beetje zitten internetten, televisie gekeken en Catan gespeeld op de DS. Om half 7 bedachten we dat we nog wat te eten moesten halen voor de avond en hebben we ons aangekleed. Ja echt waar, we hebben de hele dag in onze pyama gelopen, het was toch geen lekker weer. We wilden bij Publix wat eten halen voor 's avonds, maar deze was vanwege nieuwjaarsdag al gesloten. Dan Walmart maar proberen.

bij Walmart1 bij Walmart

Deze was gelukkig wel open en konden we magnetronmaaltijden aanschaffen. Na het eten zijn we nog even verder gegaan met inpakken en spullen bij elkaar zoeken. Morgen moeten we vroeg op, want we hebben nog even wat te doen voordat we het huis achter ons laten en ons naar het vliegveld toe bewegen.

 

Voor de nieuwsgierigen staan hieronder nog een 4-tal filmpjes van het oud en nieuw in Disney.