Vanmorgen hebben we eerst vast het één en ander ingepakt, dat is altijd handig om dan te bepalen hoeveel ruimte we nog hebben in de koffers.

De beschikbare ruimte hield niet echt over, dus enige voorzichtigheid is geboden. Maar goed rond 11 uur reden we richting Premium Outlets voor een paar Nike's voor Romy en een pet van de New York Yankees voor Sjon en voor Ricky.

heerlijk genieten van de zon

Helaas hadden ze hier voor beide niet de juiste maat beschikbaar. Wel slaagde Romy nog voor wat kleding, dus onze trip was niet helemaal voor niets geweest. Hierna zijn we naar de Florida Shoppingmall gereden en hebben we nog wat spijkerbroeken voor Romy aangeschaft.

lopen door de Florida Mall

Ook hebben we hier in de foodcourt geluncht. We hadden kipstukjes en een milkshake gehaald bij Chick fil A. Ze hadden hier een mint chocolate chip milkshake en die is erg lekker. Na de lunch hebben we hier bij de petten winkel gekeken en hier slaagden we wel voor beide heren. Ik wilde nog wat bloesjes kopen bij JC Penney, alleen degene die ik wilde hadden ze daar niet. Zal de uitverkoop wel zijn, dat we zo ontzettend misgrijpen met sommige dingen. Na het rondje Florida Shoppingmall zijn we naar de Walmart op de John Young Parkway gereden en hier hadden ze eindelijk de goede horloges voor mijn vader.

stoppen bij Walmart

Dus die hadden we ook weer in de pocket. Na de Walmart zijn we doorgereden naar Downtown Disney. Het was inmiddels al 5 uur geweest, dus we waren al een behoorlijke tijd onderweg. We hadden eerder deze week daar kerstballen uitgezocht en daar de namen van de katten op laten schrijven, echter vanwege de drukte voor kerst waren ze niet eerder klaar dan de 27e. Wij hadden niet eerder tijd gehad om ze te halen, dus vandaar vandaag. Ze zijn echt heel mooi geworden. Verder hebben we nog 2 andere kerstballen erbij gekocht. Na daar een tijdje te hebben rondgelopen om te kijken naar leuke dingen, zijn we rond half 9 teruggelopen naar de auto.

leuk nummerbord

Voordat we naar huis gingen hebben we nog een stop gemaakt bij de Publix voor bagels en kaas, want dit was op en anders kunnen we morgen niet ontbijten. Morgen moeten we vroeg op, want om 8 uur gaat Disney al open en als het park vol is dan sluiten de poorten en wij willen morgen graag oud en nieuw in Disney vieren, dus moeten we zorgen dat we vroeg binnen zijn. Het park is tot 2 uur open, dus ik weet niet hoelaat we weer thuis zijn morgen, maar het verslag zal in ieder geval later geplaatst worden. Rest mij om in ieder geval iedereen een fijne jaarwisseling toe te wensen en een goed begin van 2010. Wij starten 2010 in ieder geval in Disney.