Helaas waren we vanmorgen te traag met alles om nog voor dat we naar Sherri gingen naar de Walmart te rijden.

verwachting

Het was weer ontzettend druk op de I4 vanwege de Premium Outlets. Dat is toch iets typisch Amerikaans, een file veroorzaken vanwege een uitverkoop. Gelukkig weten wij de kruip door sluip door weggetjes, waardoor we niet in de file hoefden te staan en we nog redelijk op tijd bij Sherri aankwamen. We werden weer hartelijk begroet en Sherri had weer heerlijke pecanpie gemaakt. En natuurlijk hebben we daar een stukje van genomen. Na een tijdje gezellig te hebben gekletst kwamen Sarah en Samantha binnen. Samantha is de oudste dochter van Sherri en woont nu voor een jaar in Orlando. Haar man zit in Irak en zij wilde niet alleen in de staat Washington blijven. Dus ze is samen met haar 2 zoontjes naar Orlando gegaan. En natuurlijk hebben we ook de kleinkinderen van Sherri ontmoet.

poffertjes bakken

hints hints2 hints3

hints4 hints5

We hebben heerlijk zitten kletsen, Romy en Sarah hebben samen poffertjes gebakken, een spelletje hints gedaan en toen we weggingen was het al weer half 7.

huis van Freddy en Sherri

Jullie begrijpen het al, weer geen barbecue. Maar goed, het was erg gezellig en dat is natuurlijk ook heel leuk. We hebben 's avonds nog boodschappen gedaan bij de Walmart en hebben daar een magnetronmaaltijd gehaald. Morgen gaan we naar een Disneypark, namelijk Hollywood Studio's. Daar zijn de straten van New York en San Francisco met een heleboel lichtjes versierd en dat willen we graag zien.