Vanmorgen was het al een stuk beter bij het wakker worden. Het was droog, de lucht was scherp, maar bewolkt. Je kon zien dat het zonnetje er aan zat te komen.

verwachting

Na het ontbijt zijn we als eerste naar Posner Park gereden om daar naar de Target en Michaels te gaan. Het viel heel erg tegen wat ze bij Target nog hadden aan kerstspullen. We hebben wel wat dingen meegenomen, maar het is het noemen nauwelijks waard.

bij Michaels

Bij Michaels heb ik wat scrap spullen gekocht voor de album van deze vakantie. Het was inmiddels 1 uur en we wilden wat eten, maar in Posner Park heb je alleen de keus uit Cici's pizza en Subway. Cici's pizza is niet te eten en Subway vind Romy niet zo. Aan de overkant van Posner Park zit een Bob Evans en we besloten om daar te gaan lunchen. Het was er razend druk, maar we konden gelukkig meteen zitten. We bestelden alle drie een roerbakei met broodjes. En als bijgerecht een soort appelflapachtige frietjes. Ik weet eigenlijk geen betere beschrijving hiervoor. Het was in ieder geval erg lekker. Na de lunch zijn wilden we naar de Premium outlet, maar vanwege de file op de I4 zijn we eerst maar naar de VF outlet gereden. Hier hebben we een heleboel spijkerbroeken ingeslagen voor Sjon en voor mij. Bij de Old Navy hebben we voor Romy en ook voor mij spijkerbroeken gekocht. Hier was de uitverkoop beter merkbaar als bij de VF outlet. Een spijkerbroek die normaal $ 29,50 kost, was nu nog maar $ 15,00. Dus tel uit de winst. Na ons bezoek hier, waar het belachelijk druk was, zijn we richting Premium outlets gereden. Hierna toe hebben we de hele weg in de file gestaan. Later kwamen we erachter dat deze file voor de Premium outlets was. De file op de I4 dus ook..... Het duurde even voordat we een parkeerplaats hadden, maar toen we die hadden konden we ons in de grote menigte begeven, het was op dat moment al bijna 5 uur. Als er hier uitverkoop is in Amerika, dan bedoelen ze ook uitverkoop. Bij sommige winkels was dit al om 6 uur 's morgens begonnen. In de winkels was het een grote bende.

drukte in de winkels

Niets lag meer netjes op de stapels en ga zo maar door. De rijen bij de kassa's leken wel attractierijen. Als eerste zijn we naar de winkel van Tommy Hilfiger gegaan. Sjon wilde kijken voor een winterjas. Deze waren er niet meer, maar voor Romy zijn we wel geslaagd voor een mooie donzen winterjas voor op haar scooter. Hierna zijn we bij een schoenenwinkel naar binnen gegaan voor nieuwe Allstars voor Romy. We hebben een Lacoste store bezocht, Sjon heeft een overhemd gekocht bij Polo Ralph Lauren. Een mooie winterjas gevonden bij Timberland.

winterjas betalen

De winkels in de Premium outlet zijn allemaal merkwinkels. Toen we ons het hele rondje door deze giga drukte hadden weten te banen was het inmiddels 9 uur. Jullie begrijpen dat ook deze avond de barbecue niet heeft plaatsgevonden. Onderweg naar huis zijn we nog wel even gestopt bij de Publix voor wat noodzakelijke boodschappen voor de volgende ochtend. We hadden geen zin in de drukte van de Walmart, die er naar alle waarschijnlijkheid ook geweest zou zijn.

shoppings

Morgenochtend gaan we eerst nog wat andere boodschappen doen bij Walmart en rond 12 uur hebben we afgesproken met Sherri. Wat en hoe laat we daar vandaan komen weten we nog niet, dus voor de rest van deze dag nog geen invulling. Mochten we op tijd thuis zijn voor het avondeten, dan gaan we ........barbecueën.