Vanmorgen waren we weer redelijk op tijd wakker en nadat we alle administratie, en andere computerzaken hadden gedaan, zijn we de omgeving van ons appartementencomplex gaan verkennen. We hebben 2 zwembaden, 2 barbecue area's en een speelautomatenhal.

verwachting

ons appartement zwembad

Na dit rondje wandelen zijn we naar Posnerpark gereden op de kruising van de 27 en de 4. Hier zijn we eerst naar JC Penney gegaan om de blousjes die ik in de Mall had gekocht terug te brengen. Ze zaten toch niet helemaal zoals ik het prettig vind.

JCPenney

Na JC Penney hebben we nog even bij de Best Buy gekeken of ze hier nog andere leuke dvd's of iets hadden, maar hier konden we niets meer van onze gading vinden. Omdat het inmiddels lunchtijd was geworden, stelde Romy voor om bij Zen een Asian restaurant te gaan eten. Sjon en ik hadden onze bedenkingen, maar wilde wel even binnen kijken. Het was binnen behoorlijk druk en meestal is dat een teken dat het goed is. We besloten om het te gaan proberen. Nu hebben we al eens bij een soort Chineesachtig eettentje gegeten en dat was toen niet helemaal je van het. Maar dit overtrof al onze verwachtingen. Het eten was echt superlekker, het werd vers voor je gemaakt. Uiteraard was het veel te veel en hebben we de rest in een doggiebag meegenomen. Kunnen we van de week in de magnetron opwarmen en hebben we weer een lekkere maaltijd. Na dit heerlijke eten, wat we dankzij Romy hebben geprobeerd zijn we een heel stuk de 192 afgereden op zoek naar Mouse Memories. Hier waren we in februari ook geweest en daar hadden ze hele leuke scrapboek dingen. Alleen dit keer viel het iets tegen. We hebben een aantal stickervellen meegenomen, maar het hield niet over. Op de terugweg richting ons appartement zijn we gestopt bij de Walmart aan de 192, hier hadden ze in 2001 een hele leuke kerstmarkt, maar ook dit viel nu heel erg tegen.

Walmart

Komt misschien ook doordat het 2 dagen voor kerst is en in 2001 waren ze het net aan het opbouwen. Wel is het de week voor kerst belachelijk druk in alle winkels. Het is gewoon een gekkenhuis overal. Na de Walmart hebben we nog een stop gemaakt bij JoAnn's, ook hier verkopen ze scrapboekspullen en heb ik wat stickers weten te vinden die ik kan gebruiken in één van mijn albums die ik nog moet maken. Inmiddels was het al kwart voor 6.

JoAnn

Na JoAnn's zijn we naar huis gereden, hebben we een broodje gegeten en ons wat warmer aangekleed, want 's avonds koelt het toch wat af. We wilden naar Celebration gaan, dit is een wijk naast Kissimmee en daar hebben ze in Marketstreet de kerstsfeer met sneeuw gemaakt. Het sneeuwt daar dus. Eerst zijn we door de wijken gereden vlak bij ons appartement voor de kerstversieringen aan de huizen. En dat is echt heel mooi om te zien.

kerstversiering

 

In Celebration aangekomen, was het even zoeken naar een parkeerplaats vanwege de drukte daar, maar gelukkig hoefden we maar 2 straten te lopen. Celebration is een mooie wijk, met huizen in de stijl van North and South. De winkeltjes in Marketstreet vielen een beetje tegen, maar de sneeuw was geweldig. Het is een grappig gezicht om alle kinderen pret te zien hebben in de sneeuw.

sneeuw in Marketstreet

Na ons bezoek aan Marketstreet zijn we door de mooie huizenwijk terug gereden naar ons stulpje. Ook nu zagen we weer hele mooie kerstversierde huizen.

kerstversiering2 kerstversiering3 kerstversiering4

Voordat we thuis aankwamen hebben we nog een stop gemaakt bij de Publix. We hadden steeds vergeten vaatwastabletten te kopen en inmiddels hadden we al geen schoon bestek meer. Dat gaat ook heel snel als je maar 8 messen hebt. Om 10 uur waren we weer thuis en zijn we meteen naar bed gegaan. Morgen gaan we eerst boodschappen doen voor 1e kerstdag. Want de Walmart sluit al vroeg en gaat pas op 2e kerstdag weer open. We willen 1e kerstdag de barbeque aanzetten en dan moeten we hiervoor wel spullen in huis hebben. Daarna gaan we naar een ijssculpturenshow in het Gaylordcenter. Dit is een groot hotelcomplex met conventiecentrum. En 's avonds gaan we naar Downtown Disney. Daar genieten van de kerstversieringen.