Ondanks dat we er gisteravond al heel vroeg in lagen, waren we vanmorgen niet zo heel vroeg wakker. We werden ongeveer rond half 6 wakker en dat is voor een eerste nacht in Amerika erg laat. Normaal zijn we rond kwart over 4 al wakker de eerste nacht.

verwachting

Vanmorgen hebben we eerst het verslag van gister online gezet en net zoals die dag ervoor was ook nu de internetverbinding niet best en duurde het lang voordat het hele verhaal online stond. Daarna hebben we de financiën bijgewerkt, want dat moeten we natuurlijk wel goed in de gaten houden. Nu werd het langzamerhand tijd om wat te gaan eten, want het was inmiddels al 8 uur geweest. Na het ontbijt hebben we de koffers uitgepakt, want daar waren we door de vermoeidheid gister nog niet aan toe gekomen. En na het uitpakken van de koffers hebben we gedoucht en zijn we op pad gegaan. Zoals gister al gemeld zijn we vandaag naar de Florida shoppingmall geweest. We waren hier rond kwart voor 12 en gingen om half 6 weer weg. We zijn als eerste naar Waldenbooks gelopen, want Romy zocht een bepaalde manga die ze wilde sparen en lezen. Maar helaas hadden ze deze niet bij Waldenbooks. Hierna zijn we naar de foodcourt gelopen en hebben bij Chick a fil kipstukjes met een milkshake gehaald. Na de lunch zijn we naar FYE (een cd/dvd winkel) gelopen (deze zit op het plein van de foodcourt). FYE gaat namelijk stoppen en had op alles in de winkel 40% korting. Met een cd en wat muziek dvd's zijn we weer naar buiten gekomen. Hierna zijn we bij Yankee Candle naar binnen gelopen. Hier verkopen ze de lekkerste geurkaarsen die er zijn.

Yankee candle

Ik had in een nieuwsbrief van hen gezien dat ze voor de kerst leuke houders hadden voor de geurkaarsen, dus die wilde ik graag in het echt zien. Ik vond het leuk genoeg om te kopen en terwijl de man achter de kassa het voor me aan het inpakken was, kwam er een vrouw aan en vroeg of ik voor een bepaald bedrag ging kopen. Ik gaf aan dat ik dacht van wel en daarop gaf ze me een kortingskaart voor $ 15,00. Dat had ze nog en zij gebruikte het toch niet. Dat scheelde dus weer een hoop dollars. Het was erg druk in de mall in vergelijking met afgelopen zomer, maar volgens de verkoper van Yankee Candle was het juist rustig. Het was de dag ervoor veel drukker geweest. Wij vonden dat het wel iets rustiger mocht. Na Yankee Candle was de volgende stop Build a Bear.

kerstversiering in de mall

Ook hier hebben we het één en ander gekocht. Na Build a Bear zijn we via de Disney Store, waar ik Mickey en Minnie in kerstkleding heb gekocht naar JC Penney terug gegaan.

Mickey en Minnie Disney store

Hier vond ik eindelijk weer eens een mooi pak en heb ik er ook 2 blousen bij gekocht. Toen we in de auto stappen gaf de temperatuurmeter aan dat het 24 graden was buiten. Het was inderdaad erg lekker en de lucht was strakblauw. Na de mall zijn we eerst naar Borders gereden, dat ligt zeg maar links van de mall, maar ook daar hadden ze het mangaboekje wat Romy wilde niet. Wel heeft ze een andere manga meegenomen.

manga uitzoeken

Nu als laatste nog even naar Barnes & Nobles, dit zit rechts van de mall. Ook hier hadden ze de manga niet, en hoorde Romy dat deze ook niet meer in winkels te koop is. Wel kan het nog online besteld worden, maar niet meer in de winkels. Het wordt niet meer uitgegeven. Terwijl Romy bij Barnes & Nobles binnen was, waren Sjon en ik naar Best Buy, de winkel ernaast gelopen. Dit is een soort Mediamarkt, maar dan net even anders. We hebben ook hier wat dvd's aangeschaft. Dvd's die in Nederland niet te koop zijn. Inmiddels was het al bijna half 7 geworden en werd het tijd om wat te gaan eten. Maar omdat Sjon eerst de spullen naar huis wilde brengen en nieuwe batterijen in de fotocamera moesten zijn we eerst naar huis gereden. Daar aangekomen waren we eigenlijk te moe om weer op pad te gaan, dus hebben we een broodje in huis gegeten en hebben daarna rustig op de bank gezeten. Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, dat zien we morgenochtend wel.

temperatuur