Nadat we de koffers uit de auto hadden gehaald, de boodschappen hadden opgeruimd zijn we eerst wat gaan ontbijten of euh is het lunchen? We hadden in ieder geval al behoorlijk honger en het was pas 10 uur 's morgens hier in Kissimmee.

Na het ontbijt hebben we gekeken of we internet hadden. Dat hebben we wel, maar de verbinding is niet echt best. Met veel moeite hebben we het verslag met foto's online weten te zetten. Omdat het zonnetje al lekker scheen ging Sjon buiten kijken of de temperatuur ook al warmer was, want toen we vanmorgen aankwamen was het voor Floridiaanse begrippen koud, 8 graden om precies te zijn. Gelukkig was het wel warmer geworden. Omdat we nog niet naar bed wilden zijn we naar de Lake Buena Vista Factory Outlet Mall gereden en hebben daar wat spijkerbroeken gekocht.

shoppen shoppen2

De temperatuur was inmiddels opgelopen naar een aangename 18 graden, waardoor het goed te doen was met een spijkerbroek en shirtje. We hebben de hele mall in de rondte gelopen en zijn hierna naar Chili's aan de 27 gereden om daar te eten.

kerstversiering

Helaas hadden ze de leuke aanbieding van afgelopen zomer niet meer. We hebben wel de heerlijke uienringen als voorgerecht genomen, een lichte hoofdgerecht en geen lekker ijsje toe.

eten bij Chilis eten bij Chilis2

We waren helemaal op van vermoeidheid. Na het eten zijn we nog wel even naar de naastgelegen Walmart gegaan voor nog wat boodschappen en hierna zijn we naar huis gereden. Daar hebben we onze lenzen uitgedaan en zijn rond 7 uur naar bed gegaan. We waren op dat moment al ruim 42 uur in touw, als je het slapen in het vliegtuig niet meerekent.

een eigen nummerplaat

Morgen willen we ook nog een dagje rustig aan doen en gaan alleen even naar de Florida Shoppingmall en naar de Barnes & Nobles die daar naast ligt. Voor de rest van de dag hebben we nog geen plannen gemaakt. Ligt ook een beetje aan hoe we herstellen komende nacht.