Om toch onze traditie in stand te houden, hebben we het slechte weer getrotseerd en zijn we vandaag naar Schiphol geweest om onze United te spotten.

We hadden het al een paar weken in de planning, maar door het slechte weer kwam het er steeds niet van. Maar vandaag besloten we dat we ondanks de regen toch maar moesten gaan. Want over iets minder dan 3 weken gaan we al en de 2 weekenden die er nog tussen zitten hebben we ook geen tijd om te gaan in verband met de tentamens van Romy. Het vliegtuig stond gepland om om 12.20 uur te vertrekken. Natuurlijk hadden we eerst op internet gekeken vanaf welke baan er vandaag vertrokken werd.

Aankomst en vertrek 20091129

Dit was de Kaagbaan, dus het Panoramadek op Schiphol zelf. Konden we na het kijken en uitzwaaien nog een heerlijke frappucino halen bij Starbucks. Om 11.50 uur reden we uit Diemen op weg naar Schiphol, auto geparkeerd, een beetje snel doorlopen en ..... in de regen wachten. Wel zagen we in de snelheid dat Schiphol al helemaal leuk versierd was in de kerstsfeer. Gelukkig voor ons vertrok het vliegtuig op tijd en kwam deze om 12.30 voor het eerst in ons vizier.

United United3

Na 10 minuten was het vliegtuig met volop draaiende motoren en een hoop heerlijke kerosinelucht vertrokken. Omdat we best wel koud waren geworden en we ook wel wat honger hadden gekregen hebben we bij het restaurant van het panoramadek wat gegeten. Romy had een vegetarische pannenkoek en Sjon en ik hadden een broodje kroket. We wisten dat Romy niet de hele pannenkoek op ging eten, dus daar mee konden wij af eten. Na het eten zijn we naar een boekwinkel op Schiphol Plaza gegaan om daar een boek over de Westkant van Canada te kopen. Dit voor de komende zomervakantie.

kerstversiering Schiphol

kerstversiering Schiphol Sjon kerstversiering Schiphol Romy kerstversiering Schiphol Bianca

Nu werd het toch echt tijd voor die heerlijke (koude) frappucino van Starbucks. Om vijf over twee zijn we weer richting de auto gelopen en zijn we naar huis gegaan. Zaterdag 12 december gaan we naar American Vacations voor het bespreken van onze zomervakantie en krijgen we gelijk onze tickets voor de kerstvakantie mee. Misschien ook wel leuk om even te vertellen, we hebben afgelopen donderdag onze Disneytickets voor oudjaarsdag besteld. Wij gaan dus het nieuwe jaar inluiden in Disney......