Gelukkig hoefden we vanmorgen niet vroeg ons bed uit en dat deden we dus ook niet. De hele ochtend hebben we rustig aan gedaan en vast wat spullen uitgezocht. En natuurlijk onze spullen voor onze hotelovernachting bij elkaar gezocht.

Om half 2 zaten we in de auto richting West Palm Beach. We kozen ervoor om via de Florida Turnpike te rijden, dit was sneller en omdat het een tolweg is, minder druk.

route

Onderweg hebben we wat te eten gehaald en even voor 5 uur waren we in het hotel aangekomen. Onze kamer 340 heeft uitzicht op de ocean en nadat we onze koffer naar de kamer hadden gebracht zijn we naar het strand gelopen.

ons uitzicht aan het strand

Hier hebben we met onze voeten in het warme zeewater gezeten en na 5 minuten hebben we onze voeten afgespoeld en zijn we terug gelopen naar het hotel. Hier hebben we bij de receptie de route naar het theater uitgeprint en zijn in de auto gestapt. Het was ongeveer vanaf het hotel nog een half uur rijden en we wilden onderweg stoppen om wat te eten. Alleen kwamen we onderweg niets meer tegen en reden we rond half 7 het parkeerterrein van het theater op. Het concert was uitverkocht en dat kon je ook wel zien aan de hoeveelheid mensen die er liepen. Gelukkig waren er op het terrein om het theater wel wat mogelijkheden om te eten en hebben we een hotdog met wat drinken gehaald. Hierna zijn we op zoek gegaan naar onze plaatsen. We hadden zitplaatsen en het was nog een verrassing waar we zouden zitten. We zaten links van het podium met een rij of 12 voor ons. Dus eigenlijk superplaatsen voor zo'n groot concert. Om 8 uur kwam eerst Cledus T. Judd ons vermaken, dit is een presentator van de country televisie zender CMT. Hij kwam ons vermaken en gooide op een bepaald moment een t-shirt het publiek in. Drie keer raden wie het t-shirt gevangen had......Juist, ik. Na zijn optreden kwam Darius Rucker. Deze zanger staat in het voorprogramma om wat meer bekend te worden, maar eigenlijk is hij zijn populariteit al voorbij gestreefd.

Darius Rucker Darius Rucker2

Hij heeft inmiddels al 3 nummers die regelmatig gedraaid worden op de countryzenders en zijn cd verkoopt goed. Wij hebben zijn cd ook al gekocht. Het waren niet maar een paar nummers die hij zong, maar eigenlijk was het een eigen concert. Na Darius Rucker werd het podium opnieuw opgebouwd voor het concert van Rascal Flatts. Om half 10 begonnen ze met spelen en gelukkig werden er een heleboel bekende nummers gezongen en hierdoor konden wij lekker mee doen met alles.

Rascal Flatts7

Rascal Flatts Rascal Flatts2 Rascal Flatts3

Rascal Flatts4 Rascal Flatts5

Rascal Flatts6 Rascal Flatts8 Rascal Flatts9

We hebben onze stemmen schor gezongen, maar wel ontzettend genoten van alles. Om 11 uur zongen ze samen met Darius Rucker het laatste nummer en toen was het voorbij.

RF en DR

Wat een geweldige ervaring. Net zo goed als het concert van Sugerland in maart, alleen massaler. De rit naar huis verliep prima en het hotel hadden we ook weer zo gevonden. Morgen gaan we weer terug naar onze villa en heel misschien gaan we nog even bij Sherri en Freddy langs. Ligt eraan of we op tijd terug zijn. Sherri heeft namelijk een sunsetwedding in Cocoa Beach.

temperatuur

 

Doel van de dag Rijden naar West Palm Beach voor het concert van Darius Rucker en Rascal Flatts
Temperatuur West Palm Beach 33 graden Celcius
gereden miles 226,0 mile
Totaal gereden miles 1.912,9 mile