De foto's van gisteren zijn inmiddels toegevoegd.

 

Zoals gezegd waren we vanmorgen niet als eerste bij Disney.

We waren om kwart voor 11 binnen en Sjon heeft meteen een fastpass gehaald voor Aerosmith, rock and roller coaster. Wij zijn in die tijd vast in de rij gaan staan bij Toy Story Midway Mania. Buiten stond dat de rij 90 minuten was, maar uiteindelijk hebben we 50 minuten in de rij gestaan.

Toy Story

Het was weer leuk om overal op te schieten en aan het eind van de rit was Romy de absolute winnaar. Na Toy Story zijn we naar The great movie ride gegaan. Dit is een treinritje in een gebouw door allemaal scenes van films heen. Zo hebben je er western films met John Wayne en Clint Eastwood, een scene uit de film Aliens, uit Mary Poppins, uit Indiana Jones, The Wizard of Oss en nog een aantal, waar ik nu even niet op kan komen.

John Wayne

Na de tijdreis door de films zijn we naar Sunset Boulevard gelopen. Aan deze boulevard liggen 2 attracties, namelijk Tower of Terror en Aerosmith. We hebben voorafgaand hieraan eerst wat gegeten. Na het eten zijn we in de rij gaan staan van Tower of Terror. Buiten stond aangegeven dat de rij 40 minuten was, maar binnen bleek dat er helemaal geen wachtrij was. We konden meteen doorlopen. De enige wachttijd die we hebben gehad was de tijd die we moesten wachten omdat we graag in de voorste rij wilden.

het verschrikkelijke hotel

De Tower of Terror hebben we gelukkig overleefd. Want als zo'n lift ineens een hele eigen mening krijgt, dan zou het weleens raar af kunnen lopen. Maar behalve een paar keer heftig naar boven en naar beneden gegaan te zijn, liet de lift ons verder met rust en bracht ons terug naar de lobby van dit spookhotel. We hebben meteen uitgecheckt uit dit hotel en zijn naar een concert van Aerosmith gegaan. Alleen werd het concert op een andere plaats gegeven dan waar we waren en moesten we met een limo via een achtbaan naar de plaats van bestemming. We hebben door Beverly Hills geraced, over de kop gegaan in Hollywood.

Aerosmith

Maar uiteindelijk hebben we het concert van Aerosmith gezien. Een verschrikkelijk hotel en een afschuwelijk concert rijker hebben we Sunset Boulevard weer achter ons gelaten en zijn naar een veel rustigere attractie, namelijk The magic of Disney Annimation. Hierin wordt uitgelegd hoe ze de figuurtjes tot leven laten komen in de films en wat voor vormen ze voorafgaand hieraan krijgen. Daarna kun je bij de Animation Academy zelf leren tekenen. Dit keer gingen we Eeyore tekenen. Dit lijkt makkelijker dan het is. Het zijn niet de mooiste tekeningen, maar we zijn er heel trots op.

Eyeore

Toen we klaar waren met tekenen was het 5 uur en vonden we het wel genoeg geweest. We zijn nog even naar Downtown Disney gereden, want daar moest nog wat gehaald worden zeiden Romy en Suzan. Terwijl wij aan het rondkijken waren, hebben ze een fotolijstje laten graveren en daar een mooie foto in laten doen van ons vieren. Deze kregen we van ze als dank voor deze Topvakantie. Het is een heel mooi lijstje en hij krijgt een hele mooie plaats in de woonkamer.

fotolijstje

Omdat ik de hele vakantie nog geen chocolate chip mint ijsje heb gegeten, terwijl ik dat in vorige vakanties toch niet aan mij voorbij laat gaan, vond ik het nu na 3 weken wel tijd voor een heerlijk ijsje van Ghirardelli. Ik heb het heel beschaafd gehouden en heb maar 1 scoop genomen (dit is de kleinste hoeveelheid).

lekker ijsje eten

Natuurlijk hadden ook Sjon, Romy en Suzan een ijsje genomen. We hebben er heerlijk van genoten en onderweg naar huis hebben we bij Perkins gegeten. Rond 8 uur waren we weer in onze villa en hebben de rest van de avond rustig aan gedaan. Morgen gaan we naar West Palm Beach, waar we één nacht verblijven voor het concert van de countrygroep Rascal Flatts.

Temperatuur

 

Doel van de dag Disney Holywood Studio's
Temperatuur Orlando 33 graden Celcius
gereden miles 33,3 mile
Totaal gereden miles 1.686,8 mile