Hadden we voor vandaag een dagje Disney op het programma staan, is deze helaas niet doorgegaan. We waren door gister allemaal veel meer vermoeid dan we in eerste instantie gedacht hadden.

We kwamen pas laat ons bed uit en hadden geen zin om haast te maken. Na het ontbijt zijn we wat in de rondte gereden en hebben uiteindelijk bij Walmart wat geshopt. 's Avonds hebben we bij een voor ons geheel nieuw restaurant gegeten, namelijk Chili's.

Chilis

We hadden een menu genomen waarin je het voorgerecht en desert met zijn tweeën deelt. En ieder een eigen hoofdgerecht. We hadden als voorgerecht uienringen en doritochips met salsa.

voorgerecht quesadillas taco

Na de eerste happen voorgerecht wisten we het al, dit restaurant staat met stip op de eerste plaats en hadden we het hoofdgerecht nog niet eens gehad. Maar ook het hoofdgerecht was super en zo veel dat we het allemaal niet op kregen. Als laatste kwam het desert.

toetjes

Waren we al helemaal gek van de vulcano van van de week, dit toetje overtrof alles. Echt, wat hebben wij heerlijk gegeten.

de ingang van ons park

De rest van de avond hebben we moeten uitbuiken zo vol zaten we. Morgen willen we naar Sea World en of dat ook inderdaad gelukt is, dat staat morgen in het verslag.

 

temperatuur

Doel van de dag Rustig dagje niets, lekker eten bij Chili's
Temperatuur Orlando 33 graden Celcius
gereden miles 34,2 mile
Totaal gereden miles 1.605,9 mile