Vanmorgen werden we na 9 uur wakker, we worden met de dag luier....Na het ontbijt hebben we eerst het verslag van gister online gezet. Maar ook vanochtend hadden we nog veel problemen met het internet.

Wel hadden we een mailtje gekregen van Choicehotels. Dat is de overkoepelende organisatie van bijvoorbeeld van Holiday Inn Express. Toen we in Charleston in het Holiday Inn Express verbleven, kregen we op dat moment een mailtje waarin stond dat als je 3 nachten verbleef in één van de Choicehotels je een gratis nacht verdiende. Je moest je daar voor aanmelden en dat had ik gedaan. We zouden namelijk 3 nachten in Charleston blijven, dus altijd het proberen waard.

beetje computeren

Vanmorgen hadden we dus een mail ontvangen dat we een nacht gratis in één van de hotels mochten verblijven. Omdat we vrijdag naar een concert van Rascal Flatts in West Palm Beach, wat zo'n 3 uur rijden vanaf deze villa ligt, hebben we de gratis nacht meteen maar verzilverd (moest voor 26 december van dit jaar). We verblijven dus nu aanstaande vrijdag in een hotel vlakbij West Palm Beach. Dan hoeven we na het concert niet nog 3 uur te rijden. Maar kunnen we dat de volgende dag doen. Maar goed, vandaag hebben we weinig beleefd, want ook vandaag hadden we een rustig dagje. Sjon wilde natuurlijk wel meteen zijn felbegeerde Yankeeshirt aan.

shoppen

We hebben wel na de lunch wat geshopt, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. 's Avonds heeft Sjon spaghetti gemaakt, terwijl hij met de DS aan het spelen was.

koken en DS tegelijk

Gek genoeg smaakte de spaghetti erg lekker, alleen de pasta had wat langer gekookt mogen worden. Verder hebben we de avond rustig aan gedaan. Morgen gaan we naar Sea Worlds Discovery Cove, hier gaan we snorkelen, met dolfijnen zwemmen en ontbijten. Dit betekent dat we vroeg op moeten, want voor 8 uur moeten we er al zijn.

onze auto

Dit is een foto van onze auto, voor foto's van onze villa, klik hier.

temperatuur

Doel van de dag Shoppen
Temperatuur Orlando 31 graden Celcius
gereden miles 21,2 mile
Totaal gereden miles 1.509,1 mile