Als eerste willen Romy en Suzan iedereen bedanken voor de verjaardagsgroeten, electronische kaartjes en smsjes. Het was heel leuk om zoveel reacties te krijgen.

Zoals gezegd gister zouden we vandaag wat gaan shoppen en verder genieten van het zwembad. Om half 11 reden we richting de Florida Shoppingmall en hebben deze helemaal doorgelopen. We hebben niet veel gekocht. Het was wel ontzettend druk in de hele mall.

in de Florida Mall

Bij de foodcourt hebben we wat gegeten en na de mall zijn we naar de Lake Buena Vista Factory Stores gereden. Ook hier hebben we het hele rondje gelopen. Ook hier hebben we niet veel gekocht. Alleen heeft Sjon nu eindelijk zijn felbegeerde Yankeespolo gekocht. Vorig jaar had hij deze al gezien en toen was er maar één. Deze had hij bij ons in de kar gelegd. Maar toen we wilden afrekenen was dit shirt uit onze kar weggepakt en niet meer in de winkel te vinden. Nu hingen er een heleboel, want iedere keer als we in deze winkel komen, ging hij gelijk kijken of ze er waren. Dus nu heeft hij er eindelijk één kunnen kopen. Hij heeft er zolang als dat we in de winkel liepen mee in zijn handen gelopen. Wilde hem niet meer in de kar leggen. (Niet dat we een kar hadden, maar bij wijze van spreken dan) Rond 6 uur zijn we via de Publix naar onze villa gereden. Bij de Publix hebben we voor vanavond magnetronmaaltijden gehaald en vast spullen voor de spaghetti voor morgenavond. Thuis hebben we eerst gegeten en daarna hebben we nog even gezwommen in onze pool.

zwembad

 

in het zwembad in het zwembad2 in het zwembad3

Morgen gaan we wederom weinig doen, wellicht even naar de winkels bij de kruising van de I-4 en de 27. En verder zwemmen, opruimen, rusten en genieten van de vakantie en het mooie weer.

 

temperatuur

 

 

Doel van de dag Shoppen
Temperatuur Orlando 34 graden Celcius
gereden miles 55,4 mile
Totaal gereden miles 1.487,7 mile